. Ma Ákos, Bátor napja van.
A család a legfontosabb
2022-11-28 11:51:21
A család a legfontosabb

A család a legfontosabb

Mindig is kiemelt figyelmet fordított a Duna-Dráva Cement Kft.dolgozóira, arra, hogy  szívesen dolgozzanak a cégnél

 

Az építőanyag-ipari vállalat családbarát törekvéseit ismét szakmai díjjal ismerték el, ahol mindig is fontosnak tartották, hogy munkatársaik megőrizzék testi és lelki egészségüket és ahol a cégre, mint családbarát munkahelyre tekintsenek.

 

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány évek óta elismeri azokat a cégeket, amelyek családbarát gyakorlatokat vezetnek be a mindennapi működésük során, és ezeket a munkatársak igényei szerint alakítják. A hagyományokhoz híven ebben az esztendőben is
gála keretében adták át a 2022-es "Az Év Családbarát Vállalata” díjakat, immár tizedik alkalommal.  A fődíj mellett kiosztották a "Családbarát Vállalat" címet, idén 49 vállalat, többek között a Duna-Dráva Cement  számára is. A cím nem jár automatikusan, minden esetben tiszteletre méltó eredmények állnak a háttérben.


A Duna-Dráva Cement családbarát gondolkodásmódja szorosan kötődik a társadalmi felelősségvállalási stratégiájához is, hiszen magára családtagként tekintve, aktuális lehetőségeihez mérten folyamatosan segíti programjaival és kezdeményezéseivel a környezetében élőket.
Célja az is, hogy a vállalat munkatársainak életében megfelelő legyen a munka-magánélet egyensúly, amelyhez minden támogatást megad.


 „A család a cég számára kiemelkedően fontos érték. Hisszük, hogy a hosszú távon is stabil és hatékony munkavégzés alapja a biztos magánéleti háttér. A családbarát programok és intézkedések szerepe éppen ezért, évről évre erősödött a munkatársak hosszú távú megtartásában.” – emelte ki Molnár Ivett,  megbízott HR vezető.

Utoljára frissítve: 2022-11-28 11:51:50

További híreink
Az idegrendszeri zavarok okait kutatják
A Pécsi Tudományegyetem, mint konzorciumvezető és hat konzorciumi partnere (HUN-REN Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet, Szegedi Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, H...
2024-02-26 21:34:32, Hírek, Környezetünk Bővebben
A WordSkillsen és az EuroSkillsen is képviseli Pécset
A Pécsi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola tanulója képviseli hazánkat a nemzetközi egészségügyi versenyeken.
2024-02-25 22:07:46, Hírek, Környezetünk Bővebben
Száz éve született Grastyán Endre
Születésének 100. évfordulója alkalmából megemlékezést tartanak Pécsett.
2024-02-23 16:30:23, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Tudományegyetem, mint konzorciumvezető és hat konzorciumi partnere (HUN-REN Kísérleti Orvostudományi K...
Bővebben >>