. Ma Vazul napja van.
A hatodik előadás meglepetés
2024-05-17 02:01:29
A hatodik előadás meglepetés

A hatodik előadás meglepetés

A  Pécsi Nyári Színház fergeteges vígjátékokkal és különleges vendégelőadásokkal várja a nézőket július 9. és 28. között. Jegyek már kaphatók.

Visszatérőként a Pesti Művész Színháza a programsorozatot egy világhírű klasszikussal, július 9-én a Pesti Művész Színház a Jövőre veled, ugyanitt Márton András rendezte vígjátékkal érkezik  Egyházi Gézával és Fogarassy Bernadettel.
 
Július 11-én jön az Orlai Produkció Thomas Vinterberg és Tobias Lindholm: Még egy kört mindenkinek színdarabbal, ami a nagy sikerű, Oscar-díjas dán film alapján készült. A darab nagy beleérzéssel és humorral szembesíti majd a nézőket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.
 
Ezt követi július 16-án a kaposvári Csiky Gergely Színház Bolba Tamás – Szente Vajk – Galambos Attila: Csoportterápia című musical comedyje, amiben a reménytelen kísérletű önkibogozások csoportosan elkövetett marhasággá fajulnak. Ennek végeredménye pedig egy szinte receptre.
 
Július 21-én először mutatkozik be a Pécsi Nyári Színházban Kamarás Iván. A Veled maradok koncertszínházi előadásával lép a közönség elé, ami nem más, mint egy színházi este, koncertbe ágyazva. A legnagyobb magyar slágerek, a legismertebb világslágerek hallhatók majd előadásában, a Veled Maradok Band kíséretével. Négy zenész, öt hangszer, egy színész segítségével ismerhetik meg a nézők a színház diszkrét báját, színházba és zenébe rejtett igazságok és igazságtalanságok során át.
 
Július 28-án egy egészen különleges koncertre kerül sor a Káptalan Kert fái között, amelyen egy színpadon lép fel a Csík zenekar és Presser Gábor.

A hatodik, ráadás előadás egyelőre meglepetés. Figyeljék a Pécsi Nyári Színház Facebook oldalát és honlapját.

További híreink
Nagy csata várható a bajnoki pontokért
A hivatalos teszttel veszi kezdetét pénteken az 57. Mecsek Rallye Pécsen.
2024-06-13 21:24:03, Hírek, Környezetünk Bővebben
A pontosabb diagnózist segítik
Két nagy értékű diagnosztikai eszköz segíti a Pécsi Tulajdonegyetem Klinikai Központ Orvosi Képalkotó Klinikáján a még pontosabb diagnózisok felállítását.
2024-06-13 02:51:35, Hírek, Környezetünk Bővebben
Három futballpályányi napelemet kapcsoltak be
Ipari napelemes rendszert telepített a gyár tetőire és hőszivattyúshűtő-fűtő technológiát vezet be egy gyártócsarnokban a Körber Hungária Pécsen.
2024-06-12 20:42:56, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szarvas és mangalica húsból készült stifoldert, vaddisznópörköltet is lehetett kóstolni a Nemzeti Agrárkamara ...
Bővebben >>