. Ma Auguszta napja van.
Akrobatika Pekingben, tánc Hangzhouban
2017-10-30 01:09:42
Akrobatika Pekingben, tánc Hangzhouban

Akrobatika Pekingben, tánc Hangzhouban

A Hangzhouban, Kínában megrendezésre kerülő World Leisure Expon, az International Young People’s Concert Group egyetlen magyar csapataként  a Pécsi Tudományegyetem Táncegyüttesének  hét tagja képviseli.


Öt napon át, október 30-ig  a világ különböző részeiről érkező előadói csoportok naponta mutatják be műsorukat, így a pécsi mellett láthatók a francia és olasz rock and roll zenekarok,  szlovák-felvidéki magyar popzenekar, dél-afrikai dobosok, török, sri lankai, indonéz, orosz és lengyel táncosok produkciója is.  Sőt, a csapatok közösen is előadnak egy-egy számot.


Az egyetemi hallgatók alkotta  PTE Táncegyüttes Kínában vendégszereplő tagjai olyan műsorral készültek, amellyel meg tudják mutatni sokoldalúságukat. Produkciójukban  egyaránt helyet  kap a néptánc, showtánc, hip-hop, rocky és akrobatika. A kiutazás során a  reptereken eltöltött órákat is gyakorlásra használták fel, és egy-egy emelést megmutattak már Münchenben és Pekingben is.

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:48, Hírek, Környezetünk Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén május 18. és 26. között várja a zenekedvelőket a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál, melynek nyitóeseménye...
Bővebben >>