. Ma Konrád napja van.
Az Ormánság Zamata a Medvehagyma Fesztiválon
2019-04-08 10:35:31
Az Ormánság Zamata  a Medvehagyma Fesztiválon

Az Ormánság Zamata a Medvehagyma Fesztiválon

Április 13-14-én Orfűn a Medvehagyma Fesztiválon  bárki megkóstolhatja az Ormánság Zamatát.


A Baranyai Kreatív Szövetkezet  Ormánsági szelet - helyi termékekkel a foglalkoztatásért című projektének keretén belül hozta létre az elmúlt  esztendőben az  új helyi termék márkát, az Ormánság Zamatát. A Diós Nasi elnevezésű termék nagy sikert aratott az édességkedvelők körében. Ez az édes , a kekszekhez közel álló kétszersült ormánsági dióból készül és kávéba, borba, tejbe vagy teába áztatva kitűnő kísérője egy kellemes baráti, családi beszélgetésnek.  Az italba mártva a teasütemény szinte elolvad az ember szájában, a diónak köszönhető isteni íz harmónia pedig igazán különlegessé varázsolja az édes bűnözés pillanatait. A Diós Nasi csokis cseppes változatát az idei Medvehagyma Fesztiválon is  lehet megkóstolni április 13-án 10-13 óráig a Medvehagyma Háznál.

 

A Baranyai Kreatív Szövetkezet a nassoláson kívül Medvehagyma Manó készítéssel  is várja a családokat. Az ügyeskedő gyerekek egy - egy  a Mecsek állatait és növényeit ábrázoló matricát kapnak ajándékba.

                                                                                                                           

                                                                                                                                    

Utoljára frissítve: 2019-04-09 13:54:42

További híreink
Inez mosolya
Új kamara kiállítás nyílt a Modern Magyar Képtárban Pécsett Kosári Aurél magángyűjteményéből
2019-04-20 02:06:32, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
NyusziSTOP húsvétra
Húsvétkor is fontos a tudatos vásárlás a felelős állattartás.
2019-04-19 22:05:25, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Húsvéti hosszú hétvége - minden mire figyelni kell
Számos program várja Pécsen és Pécs környékén a húsvéthoz kapcsolódó hosszú hétvégén a turistákat és a családokat egyaránt.
2019-04-19 00:36:24, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Újabb szakmai sikert ért el a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézete.
Bővebben >>