. Ma Andrea napja van.
Az új igazgató Andricz Bertold
2021-02-26 19:55:02
Az új igazgató Andricz Bertold

Az új igazgató Andricz Bertold

Eddigi pályafutásával a pécsi állatkerthez  kötődő, korábbi szakmai vezetőt, Andricz Bertoldot nevezte ki annak igazgatójának a város polgármestere.


Heten jelentkeztek a pécsi állatkert igazgatói pályázatára, amit 2020 végén írt ki a pécsi önkormányzat. Hosszú évek óta nem volt pályáztatás a cégvezetői pozícióra, a most lezárult tender alapján azonban elmondható, hogy nemcsak az átláthatóságot, hanem a szakmaiságot is erősítette a pályázat.


Valamennyi jelentkezőt meghallgatta a Magyar Állatkertek Szövetségének tagjával kiegészült önkormányzati bírálóbizottság. A hét jelentkező közül Andricz Bertold kinevezését támogatták, aki március 1-jétől immár hivatalosan a posztjáról lemondott korábbi igazgató, Siptár Dávid helyébe lép.


Andricz Bertold egész pályafutása a pécsi állatkerthez kötődik, ő valóban az intézményben szocializálódott. Végigjárta a ranglétrát, az előző igazgató távozását követően őt bízták meg a cég  vezetésével.

Utoljára frissítve: 2021-02-26 19:55:25

További híreink
Világszínvonalú kutatások – egyre több szabadalom
A hazai székhelyű jogosultak közül a legtöbb Magyarországon hatályosított európai szabadalommal a Pécsi Tudományegyetem rendelkezett 2020-ban a Richter és az Egis mellett.
2021-04-17 18:52:14, Hírek, Környezetünk Bővebben
Jövőbeli vállalkozásuk sikeréhez ad segítséget
Országosan egyedülálló képzési programot dolgozott ki közösen a Pécsi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi és Közgazdaságtudományi Kara.
2021-04-14 11:00:42, Hírek, Környezetünk Bővebben
Angolul mérték össze földrajz tudásukat
Idén 12. alkalommal rendezte meg a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Földrajzi és Földtudományi Intézete a HunGeoContest angol nyelvű földrajzi tanulmányi vers...
2021-04-14 10:37:29, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A belső béke megteremtése és a megbékélés öröme – örök érvényű zenékkel.
Bővebben >>