. Ma Auguszta napja van.
Az új igazgató Andricz Bertold
2021-02-26 19:55:02
Az új igazgató Andricz Bertold

Az új igazgató Andricz Bertold

Eddigi pályafutásával a pécsi állatkerthez  kötődő, korábbi szakmai vezetőt, Andricz Bertoldot nevezte ki annak igazgatójának a város polgármestere.


Heten jelentkeztek a pécsi állatkert igazgatói pályázatára, amit 2020 végén írt ki a pécsi önkormányzat. Hosszú évek óta nem volt pályáztatás a cégvezetői pozícióra, a most lezárult tender alapján azonban elmondható, hogy nemcsak az átláthatóságot, hanem a szakmaiságot is erősítette a pályázat.


Valamennyi jelentkezőt meghallgatta a Magyar Állatkertek Szövetségének tagjával kiegészült önkormányzati bírálóbizottság. A hét jelentkező közül Andricz Bertold kinevezését támogatták, aki március 1-jétől immár hivatalosan a posztjáról lemondott korábbi igazgató, Siptár Dávid helyébe lép.


Andricz Bertold egész pályafutása a pécsi állatkerthez kötődik, ő valóban az intézményben szocializálódott. Végigjárta a ranglétrát, az előző igazgató távozását követően őt bízták meg a cég  vezetésével.

Utoljára frissítve: 2021-02-26 19:55:25

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:48, Hírek, Környezetünk Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében egy generációkat összefogó csoportos kiállítás látható Pécsen....
Bővebben >>