. Ma Emma napja van.
Az utcán, eladás közben bukott le
2018-10-24 22:08:24
Az utcán, eladás közben bukott le

Az utcán, eladás közben bukott le

A Pécsi Járásbíróság egy hónapra  elrendelte egy pécsi férfi letartóztatását kábítószer-kereskedelem  és kábítószer birtoklás bűntette miatt.


A nyomozás eddigi adatai szerint a gyanúsított  október 18-án  a pécsi férfi egy másiknak akart kábítószert  eladni a lakóhelye közelében, az utcán. A rendőri intézkedés során a gyanúsított ruházatából összesen 30,8 gramm alufóliába csomagolt növényi származék került elő. A lakóhelyén tartott házkutatás során összesen majdnem 984,8 gramm, feltehetően kábítószernek minősülő növényi anyagot, illetve 7,3 gramm kábítószergyanús pasztát és készpénzt foglaltak le.


A kiemelt – kettőtől tizenkettő évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő –súlyú bűncselekményekre figyelemmel alaposan tartani lehet attól, hogy a gyanúsított – szabadlábon hagyása esetén - megszökne, elrejtőzne. E mellett a bizonyítást veszélyeztetné a még ki nem hallgatott tanúk, a nyomozásban résztvevő egyéb személyek befolyásolásával, valamint a még le nem foglalt bizonyítási eszközök, elektronikus adatok megsemmisítésével, elrejtésével, illetve újabb, szabadságvesztéssel fenyegetett bűncselekményt követne el.


A végzés ellen a gyanúsított fellebbezett.

Utoljára frissítve: 2018-10-24 23:47:19

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek m...
Bővebben >>