. Ma Gedeon napja van.
Balesetek sorozata
2014-10-15 10:55:23
Balesetek sorozata

Balesetek sorozata

Pécs környékén szerda reggel  több személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt az 57-es út kozármislenyi elágazójánál.  A rendelkezésre álló adatok alapján  reggel  háromnegyed hét körül eddig tisztázatlan okok miatt három személygépkocsi ütközött össze. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a baleset következtében egy személy szenvedett nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést.  


Reggel fél hétkor  a  6-os út a dombai tóhoz vezető elágazásánál, eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött,  amelyek közül az egyik felborult. A baleset következtében egy személy megsérült, őt  a  mentők kórházba szállították.
Nem messze onnan a 6-os úton a martonfai elágazás után 7 óra  után 10 perccel eddig tisztázatlan okok miatt két személygépkocsi ütközött frontálisan. Az elsődleges adatok alapján a balesetben ketten sérültek meg.


Egy óra elteltével  Hird és Vasas eddig tisztázatlan okok miatt két személygépkocsi  szintén frontálisan ütközött. Az elsődleges adatok alapján a balesetben  szintén ketten sérültek meg.

A helyszíni szemle, és műszaki mentés ideje alatt a rendőrök mind a három helyszínen a régi 6-os útra terelték a forgalmat. A balesetek körülményeit  szakértők bevonásával a Pécsi Rendőrkapitányság vizsgálja.


A 67-es főközlekedési úton a mozsgói elágazás után körülbelül 50 méterre  a reggeli órákban egy személygépkocsi fának ütközött. A balesetben egy személy megsérült. A balesettel érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljesen lezárták az utat.

Utoljára frissítve: 2014-10-15 11:01:58

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében egy generációkat összefogó csoportos kiállítás látható Pécsen....
Bővebben >>