. Ma Auguszta napja van.
Bohócdoktorok Iskola
2021-04-27 21:03:39
Bohócdoktorok Iskola

Bohócdoktorok Iskola

Mosolyra fakasztaná a bajban lévőket, ha igen ingyenes bohócdoktor iskolába jelentkezhet.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta működteti a jótékonysági programjain belül a Bohócdoktor nevet viselőt, ami egyre népszerűbb, ezért erre vállalkozó olyan önkéntesek jelentkezését várja, akik szeretnek bábozni, színészkedni, verselni, mondókázni, olvasni, csapatban, gyerekek és felnőttek számára jótékonysági programokban részt venni. A jelentkezők csoportos színészi, bábos, zenés képzésen, szakmai segítők részvételével - higiéniai, pszichológiai, kommunikációs - fejlesztő programon vesznek részt, amely után oklevelet kapnak és bohócdoktor kórházi vizitek aktív szereplőivé válhatnak.


Az évek alatt a jótékonysági programnak köszönhetően szerte az országban újabb segítő szervezetek alakultak, bohócdoktor önkéntesek és segítők jelentek meg az intézményekben gyógyulók támogatására.


Az alapítvány a rövid bemutatkozást tartalmazó motivációs leveleket elsősorban a szegedi térségben élőktől várja   az info@matrixalapitvany.hu e-mail címre. A bohócdoktor iskoláról a www.bohocdoktor.com/iskola oldalon az érdeklődők további információkhoz juthatnak.

Utoljára frissítve: 2021-04-27 21:09:25

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:48, Hírek, Környezetünk Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottsága és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara...
Bővebben >>