. Ma Csongor napja van.
Bugatti, egy férfiasan elegáns cipőmárka
2020-10-15 20:02:49
Bugatti, egy férfiasan elegáns cipőmárka

Bugatti, egy férfiasan elegáns cipőmárka

A Bugatti profilja

 

A Bugatti férfi cipők kollekciójában megtalálhatóak a hétköznapi viseletre szánt darabok, a sportos változatok és az elegánsabb cipők is. Az egyes cipők finom, puha bőrből készülnek, légáteresztőek és maximálisan kényelmesek. A márka a cipők mellett nagyon híres minőségi táskáiról, amelyek közül a kézben és vállon hordható darabok is kiemelkedőek. 

 

Elegáns félcipők

 

A fűzős, bőrből készült félcipők igen elegánsak, Airseries technológiájának köszönhetően pehelykönnyű viseletet eredményeznek. Olyannyira egyedi darabok, hogy ezeket valóban kézzel készítik. Kapható barna, fekete, bordó és fehér színben is. A különleges stílusú félcipőket akár egy kifinomultabb rendezvényre is bátran felvehetjük, de sokan a hétköznapok során is szívesen viselik őket. 

 

Sportos sportcipők 

 

A márka sportcipői olyan egyedi technológiával kerültek kialakításra, amelynek köszönhetően még szélesebb belső részt tudhat magáénak viselője. Cipői a kényelmes és szellős érzetet biztosítják minden férfi számára, mégis könnyed érzést keltenek, mintha semmi nem lenne a lábunkon. 

 

A sportcipőket bátran hordhatják a mindennapok alatt, de akár sportolás során is tökéletesek egy-egy különleges, sportos szetthez. Ha ideje neked is beszerezned egy stílusos lábbelit őszre, akkor a LifeStyleShop webáruház Bugatti cipői között Te is megtalálod az igazit!

 

Bokacipők és csizmák

 

A hűvösebb napokon egy férfinak sem szégyen, ha magasabb szárú, esetleg bokáig érő csizmát, cipőt vesz fel. Ezek ugyanis garantáltan melegen tartják a lábakat. Némely darab Airseries technológiával és Soft Fit memóriahabos talpbetéttel is rendelkezik, ami egyértelműen a maximális kényelmet hivatott kialakítani. 

 

Az ilyen cipők leginkább utcai viseletre alkalmasak, az elegáns öltözékhez kevésbé passzolnak, így erre mindenképp gondolj a vásárlás előtt!

 

Megajándékoznád kedvesed? A lábméretével már valószínűleg tisztában vagy, így nem kell mást tenned, mint kiválasztani férfias darabjaink közül a legjobbnak vélt fazont! Ügyelj arra, hogy stílusban is tükrözze őt a lábbeli, hiszen csak így maradhat hű személyiségéhez. Ezután már nincs más teendőd csak mosolyt kell csalnod arcára! Ne feledd, egy cipő mindig hasznos és beszédes ajándék! Ráadásul a webáruházban most egyéb minőségi márkák akciós darabjai között is nézelődhetsz!

További híreink
Varieték hangulata a Zsolnay Negyed Éjszakáján
Exkluzív éjszakai tárlatvezetések, tűzshow, gyerekprogramok, slam poetry, koncertek, bűvész és akrobata előadások várják az érdeklődőket Pécsen a Zsolnay Negyedben.
2023-09-15 02:18:53, Hírek, Fókuszban Bővebben
A SzínHáz borai: Rozé ‘22 és a Summa Merlot
Folytatódik a Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Tudományegyetem együttműködése.
2023-05-26 22:58:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
Energiatudatosság és a mesterséges intelligencia
Az energiatudatosság és a mesterséges intelligencia lesz a XVI. Pollack Expo fókuszában.
2023-04-12 02:22:41, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
Bővebben >>