. Ma Helga napja van.
Coworking iroda nyílt Pécsen a belváros szívében
2022-09-18 22:14:20
Coworking iroda nyílt  Pécsen a belváros szívében

Coworking iroda nyílt Pécsen a belváros szívében

A korábbi KOHÓ inspiráló környezetben, számos funkcióval várja régi és új látogatóit Pécsett a Művészetek és Irodalom Házába, a „szellemi olvasztótégely” elősegíti a kreativitást, ahol friss gondolatok találkozhatnak és új ötletek formálódhatnak.

A közösségi irodában közös térben, de egymástól függetlenül dolgozhatnak a látogatók. Különösen ideális ez a megoldás azoknak, akik nem akarnak irodát bérelni, sem home office-ban dolgozni, de szükségük van egy ideális helyre a munkához. A KOHÓ otthont ad szabadúszók, startupok, egyéni vállalkozók közösségének, ahol zavartalanul dolgozhatnak, tárgyalhatnak vagy rendezvényeket is tarthatnak.

A bérlők a konyhai kávézás során akár ismerkedhetnek, tapasztalatot cserélhetnek. Ideális megoldás távmunkában dolgozóknak, digitális nomádoknak és az egykori Koller utcai KOHÓ kedvelőinek.

Az iroda  a következő szolgáltatásokkal várja a leendő ügyfeleket. A recepción bárkinek a  kérdésére válaszolnak,  nehézség esetén támogatást nyújtanak, szükség esetén akár a csomagokat is átveszi.  Rendelkezésre áll a munkavégzéshez asztal, wifi és áram, mindezt egy hangulatos, fűtött klubteremben - kellemes környezetben vehető igánybe, de van nyomtatási lehetőség is.


A konyhában ingyenes kávé- és vízfogyasztásra, valamint hűtő-és mikró használatára is lehetőség van.


Utoljára frissítve: 2022-09-18 22:18:55

További híreink
Tíz év után újra népszámlálás
Már kitölthető az online a népszámlálási kérdőív.
2022-10-03 02:07:05, Hírek, Környezetünk Bővebben
A pécsiek dönthetnek-online társadalmi egyeztetés indul
Európai uniós forrásokból megvalósítandó mecsekoldali fejlesztésekről online társadalmi egyeztetést indít útjára a pécsi önkormányzat.
2022-10-02 02:55:18, Hírek, Környezetünk Bővebben
Útjára indult a Szépkorú Hálózat
„Szépkorú pkorú Hálózat – Idősek és nyugdíjasok lehetőségei. Programok, szolgáltatások és támogatások Pécs városában” címmel különleges kiadványt készített a PTE Pécs ny...
2022-10-01 02:26:00, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A neuroendokrin daganatok előfordulása az egész világon gyorsan növekvő tendenciát mutat.
Bővebben >>