. Ma Emma napja van.
Drága fűnyírás
2023-05-13 08:32:27
Drága fűnyírás

Drága fűnyírás

Csalásért több milliós bírságra számíthat a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól, mert  fémhulladékkal fizettek neki a tereprendezésért.

Egyenesen a fémtelepre vezetett minden útja annak az embernek, aki az elmúlt két évben Pécsett és környékén ház körüli munkákért cserébe, ellenértékként fémhulladékot kapott. Ráadásul az ellenőrzés napján, éppen vasúti sínek darabolásakor zavarták meg a pénzügyőrök. A rajtaütéskor elmondta, a fémhulladék-biznisz ideje alatt több mint 31 tonna „értékes hulladékhoz” jutott hozzá, amit fajtánként adott el, és a síneket is már  ehhez készítette elő.

A sikeresnek tűnő kertészkedés végül veszteséggel zárult, és az elkövető több mint négymillió forint bírságra is számíthat.  

A fémkereskedelmi szabályok szerint természetes személy, saját ingatlanán, legfeljebb három köbméter fémhulladékot tárolhat, ami egyértelműen az ingatlanához köthetően keletkezhet. Kizárólag saját tulajdonú fémhulladék értékesíthető fémkereskedelmi engedély nélkül fémkereskedő részére.

Utoljára frissítve: 2023-05-13 08:33:20

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A mesterséges megtermékenyítés hatásfokának növelése és az embriók maximális védelme érdekében csökkentették a...
Bővebben >>