. Ma Gedeon napja van.
Egy kis programsoroló
2019-08-18 02:41:59
Egy kis programsoroló

Egy kis programsoroló

A hosszú hétvégén számos érdekes program várja a pécsieket és a baranyaiakat.

Sikondán a nemzetközi Skoda-találkozót tartanak. A rendezők több mint száz skodást várnak, akik nemcsak Magyarország területéről érkeznek, hanem Erdélyből, a Felvidékről, Németországból is. A résztvevőkre a négy nap alatt esti kalandtúra, csapatvetélkedő, főzőverseny, utcabál vár, valamint meglátogatják a megye legszebb helyeit.

Vasárnap Pécsett az Expo Centerben,10 órától izgalmas programok várják a látogatókat, ahol bárki megtekintheti a régi Skoda verseny- és  veteránautókat, de lesz tesztvezetés és szlalom verseny is. Hétfőn Komló főterén sorakoznak fel az autók.

A régi hagyományok kedvelőit augusztus 18-án Szentlőrincre várják a II. szentlőrici paraszti játékokra. Idén is lesz asszonycipelő és talicskatoló versenyszám, szkander, sörpong, zsíroskenyér-evő verseny, és a résztvevők kitölthetik a „paraszttesztet”.

Abaligeten – Progresszív rockzenei fesztivált tartanak. A rockzenétől a metálon, a dzsesszen vagy épp a grunge-on át a funkyig valamennyi stílusnak helye van a rendezvényen.

Hétfőn, augusztus 19-én Szigetváron – Az észak-nyugati városrész közösségi napját tartják, amelynek keretében ünnepi megemlékezésre kerül  sor   Szent István-mellszobornál, majd emlékpad- és emléktábla-avatás a városi kórház előtti parkban Karlinger György nőgyógyász és Vass Georgina gyermekorvos tiszteletére.

További híreink
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Környezetünk Bővebben
Kétszáz fotóművész képei láthatók Pécsen
A Magyar Fotóművészek Szövetsége szervezésében egy generációkat összefogó csoportos kiállítás látható Pécsen.
2024-03-24 17:36:35, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egyedülálló digitális rendezvényplatformot fejlesztettek ki a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Ka...
Bővebben >>