. Ma Emma napja van.
Egyedüliként indultak két kategóriában
2016-04-19 18:24:30
Egyedüliként indultak két kategóriában

Egyedüliként indultak két kategóriában

A Continental-BEST mérnökhallgatók versenyén ott volt a legjobbak között A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának csapata.

Idén is megrendezték a már hagyományos, 2012 óta évente sorra kerülő mérnökhallgatók versenyét Veszprémben. A német tulajdonú Continental-BEST  elsődleges célja a tapaszta-latszerzés, valamint a jövő tehetségeinek felkutatása, valamint a legjobbak kiválasztása, aki-ket a későbbiekben akár alkalmazottként is foglalkoztat. A kétnapos verseny keretében  a diákok a Continental Fejlesztési Központjában is látogatást tettek.

A programozó verseny résztvevőinek „robotpincérnőt”  kellett építeni, míg a team design díj elnyeréséért a háztartásokban megtalálható mindennapi eszközökből kellett "távközlési" megoldásokat kitalálni.

A Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Karának csapata - Köő Jó-zsef,mérnökinformatikus BSc; Nagy Csaba, mérnökinformatikus BSc; Piszker Tamás, mér-nökinformatikus BSc - a Team Design versenyben a második, míg a robotpincérnőjükkel az ötödik  helyen végeztek. Az Error404 fantázia névre hallgató csapat volt az egyetlen, amelyik  mindkét kategóriában indult a versenyen.

Utoljára frissítve: 2016-04-19 18:25:14

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>