. Ma József napja van.
Egymillió a nyomravezetőnek
2020-05-21 21:16:24
Egymillió a nyomravezetőnek

Egymillió a nyomravezetőnek

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya  ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást,  elfogása érdekében egy millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.


Mint ismert, május 12-én  délután Pécsett egy férfi szájmaszkkal az arcán bement az ott találgató  pénzintézetbe, ahol közölte fegyver van nála, és pénzt követelt. Miután megkaptat, elmenekült a helyszínről. A rablás során nem sérült meg senki.


Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a férfi korábban is járt már a pénzintézetben és akkor is feltehetően ugyanazt a ruhát viselte, mint a rabláskor. A róla készült korábbi felvételen az is látszik, hogy  sötétkék póló volt rajta, amelyen valószínűleg egy „Jordan” felirat szerepelt. A nyomozók azt is megállapították, hogy mindkét alkalommal feltehetően egy sötétszürke, vagy sötétbarna túracipőt viselt.  


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki kézre kerítése érdekében. A díjat annak fizetik ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik. Szükség esetén az eljáró hatóság  intézkedik a tanú védelméről. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.


A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs:  8 – 16;  P:  8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Utoljára frissítve: 2020-05-21 21:17:12

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egyöntetű szakmai állásfoglalást fogalmaztak meg a „gyógyszerész nélküli gyógyszertár” ellen a gyógyszerész ké...
Bővebben >>