. Ma Gedeon napja van.
Első hosszúhetényi főzőolimpia
2019-05-30 02:25:56
Első hosszúhetényi főzőolimpia

Első hosszúhetényi főzőolimpia

Június elsején rendezik meg az első hosszúhetényi főzőolimpiát a község sportpályáján.


A nyár első napját nem lehetne jobban kezdeni, mint főzéssel, zenés és táncos programokkal, valamint rengeteg humorral.  Az első hosszúhetényi főzőolimpiára is ekkor kerül sor, amelyen különböző civil szervezetek mérhetik össze a gasztronómiai tudásukat. A az elkészített  ételeket Kun Péter mesterszakács zsűrizi. Az eredményhirdetésen közreműködik a hetényi származású Schatzl Natalie az ÉRD Magyar Kupa bronzérmes női kézilabdacsapatának a játékosa, akivel a rajongók és sportbarátok nagy örömére közönségtalálkozóra is sor kerül.


A hagyományos talicskatoló versenyen túl, amire csapatban és egyéniben is lehet nevezni, a gyerekeknek rengeteg lehetőséget biztosítanak a szervezők a szórakozásra: lesz családi játszókert állat-show-val, mászófallal, gumivárral és mesesarokkal. A temérdek program között párhuzamosan karate bemutató, zenés és táncos produkciók lépnek a nagyszínpadra.


Miután mindenki kellően elfáradt, a  rekeszizmoké lesz a főszerep. Este fél nyolctól Magyarország egyik legnépszerűbb stand-up komikusa, Beliczai Balázs gondoskodik a jó hangulatról. Az ingyenes programsorozatot végül, de nem utolsó sorban, eMBé, az ismert helyi rapper zárja majd rímekbe faragva, kilenc órától pedig retro discóba invitálják a vendégeket.

További híreink
Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
Kutatótársával, az amerikai Drew Weissmannel megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat a mRNS-alapú orvo...
2023-10-03 17:21:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A tangó tüzében izzik ismét Pécs
Ismét várja az érdeklődőket a Pécsi Nemzetközi Tangó Ünnep, immár harmadszor.
2023-09-29 02:19:13, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Középpontban a fenntarthatóság és ellenállóképesség
A fenntarthatóság és az ellenállóképesség állt a középpontjában idén az immár tizenötödik alkalommal megrendezett Pécsi Pénzügyi Napoknak.
2023-06-06 21:59:53, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség...
Bővebben >>