. Ma Márk napja van.
Erdei álmokat vált valóra
2014-02-27 10:28:06
Erdei álmokat vált valóra

Erdei álmokat vált valóra

Erdei Zsolt a március 8-ai kecskeméti gálán elsősorban a saját álmait igyekszik majd valóra váltani.


Madár elsősorban szeretné  megszerezni a WBO betöltetlen Európa-bajnoki övét, miközben azonban igyekszik majd, hogy rajongóinak is maradandó élményt nyújtson.
 
Egy valaki közülük biztosan sohasem felejti majd el a Ferobox Event gáláját, Nagy Erzsébet, aki „Madár” egyik legnagyobb szurkolója, s aki maga is a küzdősportok elkötelezett híve. Neki valójában a thaibox mentette meg az életét.


 A 17 éves, Down-szindrómás ebesi lány három éve szeretett bele a thaiboxba, ám tavaly súlyos fertőzés támadta meg, 11 napig volt mélyaltatásban, s csak nagyon kevés esélye volt a túlélésre. Az intenzív osztályon a bokszkesztyűjét az ágya végébe akasztották, így motiválták a felépülésre. És ez segített. Nagy Erzsébet nem csupán az életbe tért vissza, hanem a ringbe is – s a sport ebben hatalmas szerepet játszott.


Erzsébetnek nagy álma volt, hogy egyszer élőben láthassa bokszolni Erdei Zsoltot, aki a nagy kedvence, s most valóra válhat ez az álom. A 17 éves lányt ugyanis Erdei Zsolt és az eseményt szervező Ferobox Event meghívta edzőjével, Balogh Norberttel együtt a telt házas meccsre, amelyen Erdei Zsolt a grúz Shalva Jomardashvilivel csap össze.

Utoljára frissítve: 2014-02-27 10:40:28

További híreink
Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
Két éve nincs arra válasz, hogy liberális demokráciákban miként lehet kísérleti vakcinát előírni, emlékeztetett kritikusan az ügyvéd az ATV műsorában – idézi a mandiner.h...
2023-10-03 17:21:37, Hírek, Sport Bővebben
Történelmet írtak az ETTU-kupában a pécsi férfi asztaliteniszezők
A PTE PEAC asztalitenisz csapata bekerült a legjobb nyolc közé az ETTU-kupában amire hazánkban férfiak esetében még nem volt példa.
2021-03-31 19:40:50, Hírek, Sport Bővebben
Segítség a Sportoldának
A Pécsi Sportolda Sportegyesület a pécsi futball utánpótlás-nevelés meghatározó résztvevője.
2020-12-12 19:59:06, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>