. Ma Emma napja van.
Fókuszban a hagyományos kínai orvoslás
2017-09-04 19:19:03
Fókuszban a hagyományos kínai orvoslás

Fókuszban a hagyományos kínai orvoslás

Örvendetes tény, hogy a hagyományos kínai orvoslás a világ 122 országában szerzett mára létjogosultságot. Számos kiváló tanulmány igazolja beépíthetőségét az egészségügyi ellátásba a betegek megsegítése érdekében.


A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Hagyományos Kínai Orvoslás Konfuciusz Intézete a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága társzervezésében  szeptember 9-10-én Pécsett tartja a hagyományos kínai orvoslást napirendre tűző kongresszusát.


A kínai-magyar szakmai kapcsolatokat fokozatosan megerősítve és kiszélesítve 2015-ben megalakulhatott Magyarországon a világon a hetedik Hagyományos Kínai Orvoslás Konfuciusz Intézete, amely egyetemi hátteret is teremtett a komplementer medicinának és ezen belül a hagyományos kínai orvoslásnak. A Pécsi Tudományegyetem idén ünnepli fennállásának 650. évfordulóját, a „Belt and Road” Kongresszus méltó helyet kap a jubileumi rendezvények sorában, tisztelegve a több száz éves múlttal rendelkező intézmény előtt. A kongresszus fókuszában a hagyományos kínai orvoslás és a komplementer medicina kapcsolata áll.

Utoljára frissítve: 2017-09-04 19:25:18

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megren...
Bővebben >>