. Ma Angelika napja van.
Foltos falmatrica lett a Hónap kedvence sorozat győztese a StickMe Collectionnél
2021-03-19 20:47:17
Foltos falmatrica lett a Hónap kedvence sorozat győztese a StickMe Collectionnél

Foltos falmatrica lett a Hónap kedvence sorozat győztese a StickMe Collectionnél

Bővülő kollekciójukban megtalálható mindenféle klasszikus darab, a különböző állatos falmatricáktól kezdve a névre szóló változatokon keresztül egészen az egyedi szövegezésű matricákig bármi. A megvalósításaiknak csak a mi képzeletünk szabhat határt.

 

Október hónap aktuális győztese

 

A legnagyobb kedvencekből sorozat indult, amelyben a cég azt szeretné megmutatni, hogy az adott hónapban a vásárlók melyik matricát részesítették előnyben, melyikből fogyott a legtöbb. Az október hónap is rendkívül mozgalmas volt számukra, dolgoztak a szorgos kezek, folyamatosan kattogott a vágógép, készültek a gyönyörű matricacsomagok, a StickMe Collection műhelyében egy pillanatra sem állt meg az élet.

 

Nagyon sok megrendelés érkezett, és ebben a hónapban a Foltos falmatrica került ki győztesen, a legtöbb gyerkőc szobáját ennek a falmatricának valamelyik változata színesíti jelenleg. A következőkben ennek részletei kerülnek bemutatásra, némi dekorációs inspirációval megízesítve.

 

Foltos falmatrica

 

Ez a falmatricatípus rendkívül letisztult formavilágú, ugyanakkor hatásában kifejezetten mély. Egyszerűségében rejlik a végtelen gyönyörűsége és megannyi kombinációs változatot rejt magában. Ezzel a kifejezetten mutatós falmatricatípussal pillanatok alatt úgy érezzük, hogy egy másik világba csöppentünk, és a gyerkőc régi szobáját újjá varázsoltuk.

 

A matricákat nagyon könnyen, néhány perc alatt fel lehet helyezni, és ha valamelyik részén változtatni szeretnénk, ugyanolyan egyszerűen le lehet szedni és odébb tenni, nincs szükség külső segítségre. A felrakás nem jár semmiféle szennyeződéssel, nincs szükség ragasztóra sem, nem kell várni a száradásra.

 

Sokan szeretik most a fekete-fehér színvilágot, ez a rendelések összetételében is meglátszott, feketében érkezett a legtöbb megrendelés ebben a hónapban. Természetesen bármilyen színben megrendelhető ez a termék, akár különböző színek vegyes kombinációjában is.

 

A webshop oldalán jó néhány összeállítással találkozhattok, de ha nem találjátok a számotokra megfelelőt, vagy egy konkrét elképzeléssel rendelkeztek, akkor keressétek bátran a StickMe Collectiont! 

 

A megrendelés folyamata

 

Ha egy konkrét színkombináció megtetszik, a megrendelés folyamata is rendkívül gyors, egyszerűen tedd a kosárba a megrendelni kívánt terméket és a megjegyzés rovatba írd be, ha bármilyen egyéb hozzáfűznivalód van a megrendeléshez. Ha valamilyen egyedi elképzelés is társul ehhez, úgy javasolt a StickMe Collectionnel való kapcsolatfelvétel, hogy egyeztetni tudjatok, és kedvetekre válogassatok a színpalettából.

További híreink
Állatvédelmi jótanácsok a zord hideg esetére
Az elkövetkező napokban durva fagyok jönnek.
2022-12-19 21:44:12, Hírek, Fókuszban Bővebben
Putyin hirtelen egy 625 milliárd forintos keretet ígért Orbán Viktornak
Nem pusztán a Magyarországnak szállított gázmennyiségről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden Moszkvában.
2022-02-03 20:01:51, Hírek, Fókuszban Bővebben
Új épületszárny, megújult park
Megkezdődött a tanév az egyetemeken is, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán egy új ultramodern épületszárnyba kezdhették meg a tanulmányaikat a hallg...
2021-09-07 21:00:25, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pécsi Járásbíróság egy hónapra elrendelte egy férfi letartóztatását emberölés bűntette elkövetésének alapos...
Bővebben >>