. Ma Norbert napja van.
Foltos falmatrica lett a Hónap kedvence sorozat győztese a StickMe Collectionnél
2021-03-19 20:47:17
Foltos falmatrica lett a Hónap kedvence sorozat győztese a StickMe Collectionnél

Foltos falmatrica lett a Hónap kedvence sorozat győztese a StickMe Collectionnél

Bővülő kollekciójukban megtalálható mindenféle klasszikus darab, a különböző állatos falmatricáktól kezdve a névre szóló változatokon keresztül egészen az egyedi szövegezésű matricákig bármi. A megvalósításaiknak csak a mi képzeletünk szabhat határt.

 

Október hónap aktuális győztese

 

A legnagyobb kedvencekből sorozat indult, amelyben a cég azt szeretné megmutatni, hogy az adott hónapban a vásárlók melyik matricát részesítették előnyben, melyikből fogyott a legtöbb. Az október hónap is rendkívül mozgalmas volt számukra, dolgoztak a szorgos kezek, folyamatosan kattogott a vágógép, készültek a gyönyörű matricacsomagok, a StickMe Collection műhelyében egy pillanatra sem állt meg az élet.

 

Nagyon sok megrendelés érkezett, és ebben a hónapban a Foltos falmatrica került ki győztesen, a legtöbb gyerkőc szobáját ennek a falmatricának valamelyik változata színesíti jelenleg. A következőkben ennek részletei kerülnek bemutatásra, némi dekorációs inspirációval megízesítve.

 

Foltos falmatrica

 

Ez a falmatricatípus rendkívül letisztult formavilágú, ugyanakkor hatásában kifejezetten mély. Egyszerűségében rejlik a végtelen gyönyörűsége és megannyi kombinációs változatot rejt magában. Ezzel a kifejezetten mutatós falmatricatípussal pillanatok alatt úgy érezzük, hogy egy másik világba csöppentünk, és a gyerkőc régi szobáját újjá varázsoltuk.

 

A matricákat nagyon könnyen, néhány perc alatt fel lehet helyezni, és ha valamelyik részén változtatni szeretnénk, ugyanolyan egyszerűen le lehet szedni és odébb tenni, nincs szükség külső segítségre. A felrakás nem jár semmiféle szennyeződéssel, nincs szükség ragasztóra sem, nem kell várni a száradásra.

 

Sokan szeretik most a fekete-fehér színvilágot, ez a rendelések összetételében is meglátszott, feketében érkezett a legtöbb megrendelés ebben a hónapban. Természetesen bármilyen színben megrendelhető ez a termék, akár különböző színek vegyes kombinációjában is.

 

A webshop oldalán jó néhány összeállítással találkozhattok, de ha nem találjátok a számotokra megfelelőt, vagy egy konkrét elképzeléssel rendelkeztek, akkor keressétek bátran a StickMe Collectiont! 

 

A megrendelés folyamata

 

Ha egy konkrét színkombináció megtetszik, a megrendelés folyamata is rendkívül gyors, egyszerűen tedd a kosárba a megrendelni kívánt terméket és a megjegyzés rovatba írd be, ha bármilyen egyéb hozzáfűznivalód van a megrendeléshez. Ha valamilyen egyedi elképzelés is társul ehhez, úgy javasolt a StickMe Collectionnel való kapcsolatfelvétel, hogy egyeztetni tudjatok, és kedvetekre válogassatok a színpalettából.

További híreink
A SzínHáz borai: Rozé ‘22 és a Summa Merlot
Folytatódik a Pécsi Nemzeti Színház és a Pécsi Tudományegyetem együttműködése.
2023-05-26 22:58:29, Hírek, Fókuszban Bővebben
Energiatudatosság és a mesterséges intelligencia
Az energiatudatosság és a mesterséges intelligencia lesz a XVI. Pollack Expo fókuszában.
2023-04-12 02:22:41, Hírek, Fókuszban Bővebben
Állatvédelmi jótanácsok a zord hideg esetére
Az elkövetkező napokban durva fagyok jönnek.
2022-12-19 21:44:12, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Stratégiai együttműködéseket kötött Magnus Aircraft Kínában.
Bővebben >>