. Ma György napja van.
Gyermekvilággal bővült Harkányban a gyógyfürdő
2017-11-07 17:01:40
Gyermekvilággal bővült Harkányban a gyógyfürdő

Gyermekvilággal bővült Harkányban a gyógyfürdő

A Harkányi Gyógyfürdő Gyerekvilága decembertől várja a legkisebbeket.

 

A kormány 2015-ben döntött arról, hogy támogatja Harkány turisztikai céllal tervezett fejlesztéseit, s ehhez  háromszáz  millió forint összegű   vissza nem térítendő támogatást nyújtott. A pénzügyi  forrás felhasználásával a gyógyfürdőben a Gyerekvilág névvel új részleget hoztak létre a legfiatalabbak részére.

A gyógyfürdő központi épületében kialakított 29 és  35 négyzetméteres medencékben számos élményelemet helyeztek el, csúszdaként működő kalózhajót, “vízágyút”,  vizet köpő elefántot, vízesést és egy barlanggal egybe épített buzgárt. A 30 és 50 centiméter vízmélységű medencéket  és  az élményelemeket a próba üzem során  már kipróbálhatták a harkányi  óvodások, valamint az úszószakosztály fiatal tagjai.

– A Harkányi Gyógyfürdő a most átadott Gyerekvilággal, valamint az elkövetkezendő nagy beruházásaival a modern, gyerek- és családközpontú fürdők sorába lépett – hangsúlyozza Marosi András, a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. igazgatóságának elnöke.


A fejlesztések azonban ezzel nem állnak le, tovább folytatódnak  a turisztikai célú beruházások. A következő lépésben további két – egy szabadtéri és egy fedett – medencét alakítanak ki, hogy  egész évben  fogadni tudják a csak kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Ennek részeként két beltéri csúszdát, sodrófolyosót, mászó falat, családi csúszdát, trambulinokat alakítanak ki, valamint a wellness szolgáltatások köre pezsgőfürdővel, nyakzuhanyokkal, hidromasszázs fülkével bővítik.

Utoljára frissítve: 2017-11-07 17:02:29

További híreink
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Környezetünk Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Környezetünk Bővebben
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott sz...
Bővebben >>