. Ma Márk napja van.
Hajléktalanokat bántalmaztak
2021-02-25 20:21:37
Hajléktalanokat bántalmaztak

Hajléktalanokat bántalmaztak

Megdöbbenéssel értesült a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vezetősége és személyi állománya a két rendőr méltatlan tettéről, a mohácsi rendőrkapitány fegyelmi eljárást indított ellenük.


Riegl Adrián Miklós rendőr alezredes, a Mohácsi Rendőrkapitányság megbízott vezetője a rendőrség nevében sajnálatát fejezte ki a sértetteknek, a járőröket pedig azonnali hatállyal felfüggesztette a beosztásukból. A fegyelmi eljárás a büntetőeljárás végén folytatódik.


Az ügyben a büntetőeljárást a Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség folytatja le. A nyomozást  hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntette miatt rendelték el.


Az eddigi tényállás szerint két mohácsi járőr zaklatott, majd fizikailag bántalmazott - ütött, rugdosott, sokkolóval bántott - két hajléktalan férfit, amit a szolgálati autójuk fedélzeti kamerája élőben  közvetített a pécsi központban ülő kollégáiknak.


A két rendőrt elfogták, majd ezt követően a katonai ügyész átkutatta a munkahelyi öltözőszekrényeiket és a tulajdonukban lévő autóikat, lefoglalta mobiltelefonjaikat.


Az eddig lefolytatott eljárás során kihallgatták tanúként a sértetteket, valamint elemezték a begyűjtött bizonyítékokat.

Utoljára frissítve: 2021-02-25 20:23:18

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>