. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Ismét megújulás előtt a Tüke Kártya
2016-11-18 20:08:28
Ismét megújulás előtt a Tüke Kártya

Ismét megújulás előtt a Tüke Kártya

A Tüke Kártyáról mintegy kétezer kártyatulajdonos volt a város segítségére, s mondott véleményt róla, amelynek felhasználásával a rendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft. az igényeknek megfelelően fejleszti tovább azt.

Mint Páva Zsolt polgármester elmondta, egyre többen használják a Tüke Kártyát, ami az elmúlt évben megújult, s ennek eredményeként kevesebb, mint egy esztendő alatt több mint 18.000-en  igényelték. A kártyatulajdonosok közel fele ezzel vásárolja meg buszbérletét. E kedvezményekkel 26 millió forintot  takarítottak meg  a pécsiek közel fél év alatt. E mellett a Tudásközpont könyvtárába 15 százalékos kedvezménnyel iratkozhatnak be a Tüke Kártya tulajdonosai, az adventi vásáron pedig10 százalékos kedvezménnyel is vásárolhatnak ételt, italt, ajándékokat.

Az elmúlt két hétben mintegy 2000 kártyabirtokos adott számot arról, mely  esetekben veszik igénybe  a kártya  nyújtotta kedvezményeket. Mint kiderült elsődlegesen a  divat, ruházat, a kikapcsolódás  - siklósi, szigetvári fürdők, Zsolnay-negyed -, valamint az egészséghez és a gasztronómiához kapcsolódó szolgáltatások igénybevételekor használták. A válaszadók fele az olcsóbb bérletvásárlási  lehetőség,  23,8 százaléka az egyéb kedvezmények miatt váltotta ki kártyáját, 22,3 százaléka pedig úgy vélte, pécsiként fontos számára, hogy a közösség tagja lehessen.

A kártyabirtokosok 90 százaléka ajánlja, vagy ajánlani fogja a kártyát rokonainak, ismerőseinek, ugyanis elégedett a kedvezményeket összegyűjtő Tüke Kártya honlappal és az újabbnál újabb kedvezményt elfogadó helyekről tájékoztató hírlevéllel. Az elfogadóhelyek száma ugyan folyamatosan bővül, azonban  a kártyát használók négyötöde  a kedvezmények mértékét is emelné. E javaslatok figyelembe vételével  tovább bővíti és új típusú, folyamatos akciókat vezet be  a Pécsi Kommunikációs Központ jövőre.

Utoljára frissítve: 2016-11-18 20:09:34

További híreink
Április 11. a Parkinson betegek világnapja
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
2024-04-11 22:55:44, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
Kutatótársával, az amerikai Drew Weissmannel megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat a mRNS-alapú orvo...
2023-10-03 17:21:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A tangó tüzében izzik ismét Pécs
Ismét várja az érdeklődőket a Pécsi Nemzetközi Tangó Ünnep, immár harmadszor.
2023-09-29 02:19:13, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az építőipari megrendelések csökkenése magával hozza a külföldi, uniós munkavállalás lehetősége iránti fokozot...
Bővebben >>