. Ma Emma napja van.
Jótékonykodó fiatal üzletemberek
2017-08-14 19:22:43
Jótékonykodó  fiatal üzletemberek

Jótékonykodó fiatal üzletemberek

Nem megszokott, hogy sikeres, fiatal vállalkozók már a pályájuk elején a jótékonyságon, mások segítésén törjék a fejüket, Pécsett ezúttal mégis ez történt.

 

A Fiatal Üzletemberek Gazdasági Egyesülete (FÜGE) mintegy egymillió forint értékű takarítóeszköt adományozott  a Pécsi Tudományegyetem gyakorlóiskolának.

 

MintCsizmár Péter, a FÜGE elnöke  elmondta, az oberwarti kórházzal több éve működik együtt egyesületünk néhány tagja. Ennek köszönhetően korábban már kórházi ágyakat és számítástechnikai eszközöket is adományoztak hazai egészségügyi intézményeknek. Ezúttal 22 darab, összesen mintegy kétmillió forint értékű takarítókocsit szereztek be.  A FÜGE tagok példás összefogásának köszönhetően ebből  tíz a PTE gyakorló iskoláihoz került, ahol néhány taguk gyermeke is tanul. Ezen a módon kívánták megköszönni az oktatási intéményekben folyó magas színvonalú  pedagógiai munkát.


A FÜGE egy független szellemi műhely, ami baranyai, elsősorban pécsi vállalkozókat tömörít a gazdasági élet legkülönbözőbb területeiről. Tagjai között egyaránt  megtalálható  az egyéni vállalkozó, de milliárdos forgalmat bonyolító nagy cég tulajdonosa is.A civil közösség célja, hogy tagjai összefogásával, innovatív kezdeményezéseivel hozzájáruljon a gazdasági élet erősödéséhez, de lakókörnyezetük életminőségének emeléséhez is.
 

Utoljára frissítve: 2017-08-14 19:23:49

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-...
Bővebben >>