. Ma Auguszta napja van.
Kitárta kapuit a Nyári Színház
2017-06-23 02:10:57
Kitárta kapuit a Nyári Színház

Kitárta kapuit a Nyári Színház

Augusztus 5-ig a Pécsi Nyári Színházban tizenkét produkció, köztük vígjáték, bohózat, a L'art pour l'art Társulat estje várja a nagyközönséget Baranya székhelyén.

Tizenhét estén át tucatnyi produkció lesz látható a Káptalan utcai szabadtéri színpadon. A vendégjátékok mellett – mely előadások szereplői között  látható lesz Hegyi Barbara, Kern András, Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás, Székhelyi József, Pindroch Csaba -  idén is a hagyományokhoz híven  a Pécsi Nemzeti Színházzal közösen új bemutatóként  Marc Camoletti: BOEING, BOEING (Leszállás Párizsban) című vígjátéka kerül színre. Ez utóbbi csak hat alkalommal lesz látható a Káptalan utcai Szabadtéri Sínpadon. A bemutató külön érdekessége, hogy  benne Vári Éva ismét pécsi fellépést vállalt, a darabban Vidákovics Szláven, Lipics Zsolt, Györfi Anna, Stubendek Katalin és Vlasits Barbara lesznek a partnerei.


A  Nyári Színházban  Beaumarchais Figaro házassága című vígjátékát a kaposvári Csiky Gergely Színház előadásában láthatja a publikum. Először tűzik műsorra Georges Feydeau Kézről kézre, avagy az asszony körbejár című bohózatát, Pozsgai Zsolt rendezésében. Az Orlai Produkció Szép Ernő Vőlegényét, Dés Mihály Pesti barokk elnevezésű vígjátékát, illetve Sam Holcroft intellektuális komédiáját hozza Pécsre. A L'art pour l'art Társulat estjét  pedig július 18-án láthatja a közönség.ű

 

A nyári évad  Camoletti: Boeing, Boeing ( Leszállás Párizsban) vígjátékkal zárul augusztus 5-én.

További híreink
Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
Kutatótársával, az amerikai Drew Weissmannel megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat a mRNS-alapú orvo...
2023-10-03 17:21:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A tangó tüzében izzik ismét Pécs
Ismét várja az érdeklődőket a Pécsi Nemzetközi Tangó Ünnep, immár harmadszor.
2023-09-29 02:19:13, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Középpontban a fenntarthatóság és ellenállóképesség
A fenntarthatóság és az ellenállóképesség állt a középpontjában idén az immár tizenötödik alkalommal megrendezett Pécsi Pénzügyi Napoknak.
2023-06-06 21:59:53, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Határtalan lehetőségek az agykutatás hónapján kognitív képességeink fejlesztésére.
Bővebben >>