. Ma Orbán napja van.
Különleges kihívás vár májusban a baranyaiakra
2024-05-11 02:52:33
Különleges kihívás vár májusban a baranyaiakra

Különleges kihívás vár májusban a baranyaiakra

A már negyedik  alkalommal megrendezésre kerülő versenyhez idén a magyarországi Europe Direct hálózat is csatlakozott. 

Mit kell ehhez tenni? Nem mást, mint  megtenni 20 kilométert szintidő és időkorlát nélkül, gyalogol, futva, kerékpárrral, úszva vagy  evezve, a lényeg, hogy aktív, kültéri mozgás legyen.

 

A 60 év felettiek elektromos rásegítéssel rendelkező kerékpárral is megtehetik a távot. Azonban tilos más, elektromos meghajtású sporteszköz használata. A táv teljesíthető egyedül, párosan, családdal vagy akár barátokkal is május 31-ig.

Kik vehetnek részt a versenyben?  Minden 14. életévét betöltött magyar állampolgár, természetes személy, aki rendelkezik Facebook és/vagy Instagram profillal és tartózkodási, vagy lakóhellyel Baranya vármegyében.  A verseny különlegessége, hogy a táv kötetlenül, bárhol teljesíthető Baranyában május 31-ig. Az útvonal összeállításánál előnyt jelent - de nem feltétel -, ha valamilyen európai uniós támogatásból megvalósult beruházást, fejlesztést vagy Natura2000 természetvédelmi területet érint.
 
Az útvonalat, a felkeresett létesítményeket, természetvédelmi területet valamilyen applikációval, vagy akár fényképek segítségével  kell bemutatni, amit a baranya@europedirect.hu e-mail címre kell elküldeni. E mellett a Facebookra vagy az Instagramra is fel kell tenni, amelyeken jelölni kell, hogy milyen módon - #EU20evHUBaranya20km #Baranya20km és a #legyalogoltam vagy #letekertem vagy #lefutottam vagy #leúsztam vagy #leeveztem  - teljesítették a távot.

 

Az országos fődíj – a helyi nyeremények mellett – az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének felajánlása egy elektromos kerékpár.

Utoljára frissítve: 2024-05-11 08:28:11

További híreink
Minden, amire egy gyerekszív csak vágyhat
Ismét a Zsolnay Negyedben rendezik meg a Városi Gyereknapot Pécsen, kicsiknek, nagyobbaknak és a felnőtteknek is kínálnak szórakozási lehetőséget.
2024-05-24 22:00:29, Hírek, Környezetünk Bővebben
Utcára fel! - urban art fesztivál Pécsen
Urban art fesztivál helyszíne lesz Pécs május 24 és szeptember 22 között.
2024-05-24 21:47:07, Hírek, Környezetünk Bővebben
A vadhús fogyasztásának előnyei
Szarvas és mangalica húsból készült stifoldert, vaddisznópörköltet is lehetett kóstolni a Nemzeti Agrárkamara Baranya Vármegyei Szervezete immár hagyományos vadétel kósto...
2024-05-22 22:19:15, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Már az új piacon vásárolhatnak zöldséget és gyümölcsöt Pécsen a kertvárosiak a Diana téren.
Bővebben >>