. Ma Márk napja van.
Magyar Termék Nagydíj a cementgyárnak
2017-09-06 21:50:41
Magyar Termék Nagydíj a cementgyárnak

Magyar Termék Nagydíj a cementgyárnak

Magyar Termék Nagydíjjal és Klímabarát különdíjjal ismerték el a Királyegyházi Cementgyár cement termékcsaládját.


Két évtizede annak, hogy a Magyar Termék Nagydíj pályázati úton olyan áruk, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerését és díjazását tűzte ki célul, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt. Napjainkra az egyik legrangosabb minősítő rendszerré vált Magyarországon, ez az egyetlen nem szakma specifikus tanúsító elismerés.


A Királyegyházi Cementgyár cementtermékeivel, és kapcsolódó, ügyfélközpontú szolgáltatásaival mérette meg magát, amelyeket Magyar Termék Nagydíjjal és Klímabarát különdíjjal ismerte el a döntőbizottság. Az építőanyag gyártó cég által benyújtott pályázat értékelése során a döntőbizottság kiemelte a termékek magas minőségét, megbízhatóságát, a fogyasztóknak kínált előnyöket, az ISO minőségirányítási rendszerek alkalmazását és kreatív ötleteket.


- Újabb mérföldkő számunkra a két rangos, hazai szakmai elismerés – hangsúlyozza Hoffmann Tamás cég értékesítési igazgatója. - Megerősít bennünket abban, hogy a nemzetközi és hazai viszonylatban egyaránt magas  az általunk gyártott termékek minősége és ügyfélközpontú  a hozzájuk kapcsolódó tanácsadás is.  A Klímabarát díj pedig azt jelzi, jó úton járunk a fenntarthatóság terén is. 

 

Mindehhez a következőket tette hozzá Zadravecz Zsófia a cég marketing kommunikációs vezetője,  a 2030-ig szóló tervükben megfogalmazták  hosszú távú céljaikat, egyebek mellett azt, hogy összességében 30 százalékkal csökkentik az édesvíz felhasználás mértékét és minimalizálják a szén-dioxid kibocsátást.


A Magyar Termék Nagydíjra benyújtott pályázatok közül 54 cég 64 terméke, szolgáltatása érdemelte ki a 20. Magyar Termék Nagydíj Védjegy kitüntetést. A jubileum évében az energiahatékonyság, a környezetbarát és a fogyasztók életminőségét javító, integrált megoldások kaptak nagy hangsúlyt. Az új pályázók között azonban megjelentek a szellemi szabad foglalkozásúak; művészek, szolgáltatók. A díjazott pályázatok közel kétharmadánál pedig a digitalizáció és az informatika játszott kiemelten fontos szerepet.

Utoljára frissítve: 2017-09-06 21:51:38

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Környezetünk Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-...
Bővebben >>