. Ma Márk napja van.
Megfojtotta a feleségét
2020-06-26 20:31:55
Megfojtotta a  feleségét

Megfojtotta a feleségét

A Pécsi Járásbíróság egy hónapra elrendelte a pécsváradi L.A. letartóztatását emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt.


A rendelkezésére álló adatok szerint a 68 éves gyanúsított  június 24-én a kora reggeli órákban veszekedett a feleségével, akit tettleg is bántalmazott pécsváradi otthonukban. A sértett férje bántalmazása ellen védekezett, azonban amikor a nő a földre került, a a férfi  két kezével megragadta annak a nyakát és addig szorította, amíg az eszméletét vesztette.


Ezt követően a gyanúsított telefonon értesítette a segélyszolgálatot. A kiérkező mentők a nőt életveszélyes állapotban kórházba szállították, megkísérelték az újraélesztését, Sikerrel is jártak, azonban másnap,  június 25-én a kórházban életét vesztette..
A gyanúsított  beismerő vallomást tett, tettét féltékenységgel magyarázta.


A bíróság szükségesnek találta a gyanúsított letartóztatásának elrendelését, mivel a bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára, annak fokozott társadalomra veszélyességére is tekintettel megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított a büntetőeljárásban megszökne, elrejtőzne, illetőleg jelenléte az eljárási cselekményeknél másképp nem lenne biztosítható.


A végzés végleges.

Utoljára frissítve: 2020-06-26 20:32:50

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek m...
Bővebben >>