. Ma György napja van.
Megújult standon mutatkoznak be
2022-01-12 20:51:25
 Megújult standon mutatkoznak be

Megújult standon mutatkoznak be

A Pécsi Tudományegyetem  megújult standon várja a  felsőoktatás iránt érdeklődőket január 13 és 15. között az Educatio szakkiállításon.

Hallgatók és egyetemi munkatársak várják a felvételi előtt állókat és kísérőiket a kiállítás egyik legszórakoztatóbb standjánál, ahol megmutatják, milyen az igazi #ptecsalád életérzés. Érdemes részt venni az eseményen, mert bemutatkoznak a hazai és külföldi felsőoktatási, illetve szakképző intézmények, tankönyvkiadók, nyelviskolák. Nemcsak a továbbtanulás előtt állóknak ajánlott a rendezvény, hanem pedagógusoknak és szülőknek is, ugyanis minden szükséges információt begyűjthetnek a felvételihez.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött. Emellett a hatályos jogszabályok értelmében a szakkiállítás területére belépés magyar állampolgárok részére csak érvényes védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy védettségi igazolvány felmutatása nélkül vehet részt az eseményen, de kizárólag a koronavírus ellen védett személy felügyelete alatt.

Győrffy Zoltán, a PTE kapcsolati igazgatója az esemény kapcsán elmondta: „A PTE a felvételi információk mellett számos nyereményjátékkal, pályaorientációs önismereti teszttel, grafológiai tanácsadással, érdekes beszélgetésekkel, Educatio-s standtúrában való részvétellel, zenével és sok nevetéssel várja az érdeklődőket, mind a standon, mind a passzázson.”

Utoljára frissítve: 2022-01-12 20:51:49

További híreink
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Környezetünk Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Környezetünk Bővebben
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-...
Bővebben >>