. Ma Emma napja van.
Nagyon összetartó társaság
2014-04-14 13:26:18
Nagyon összetartó társaság

Nagyon összetartó társaság

A hosszúhetényi, 17 éves Novák Balázs még nem tudja, hogy focistaként a továbbiakban merre visz az útja, az viszont biztos, hogy jelenleg a Hosszúhetény Megye II-es csapatának U-21-es, korosztályos csapatában játszik.

Ez az együttes a bajnokság vége előtt nem sokkal olyan helyen áll a tabellán, amely feljogosítja a társaságot arra, hogy részt vegyen a rájátszásban.  


-Először is kezdjük veled: Hogy jött neked a labdarúgás?
-Nálunk ez már már családi hagyomány.a családban szinte mindenki focizott,így  mondhatni ebbe nőttem bele.


- Mióta játszol, és milyen poszton?
- Irányító középpályás vagyok, de befejező csatárként jobban érzem magam. Öt éves koromban kezdtem, még a PVSK utánpótlás csapatában, ahonnan a kozármislenyi csapathoz igazoltam ahol 5 évig játszottam, ebből kettőt töltöttünk az NB-I-ben. Ezután fél évet Szentlőrincen, majd másfél évet Pellérden, és jelenleg Hosszúhetényben játszom.


-Ha jól tudom elég jól szerepeltek. Igaz ez?
-Igen. Tavaly télen igazoltam ide, azóta egy vereséget szenvedtünk. Az előző szezonban második helyezést sikerült elérnünk, és idén már három fordulóval a vége előtt a Megye-II. U-21-es bajnokságában sikerült eldönteni a rájátszásban való részvételünket.


-Milyen a csapat?
A hosszúhetényi focicsapat egy nagyon összetartó társaság. Mindenki ismer mindenkit. A csapattársaimmal a pályán belül és kívül is nagy az összetartás.


-Mik a további terveid? Ha jól tudom elég jól állsz a góllövőlistán.
-Szerencsére igen, eddig 11 mérkőzésen sikerült 28 gólt szereznem, amit legfőképp a csapattársaimnak köszönhetek. Az, hogy a továbbiakban merre visz az út még nem tudom. Ajánlatok vannak a megyén belül, és van egy budapesti próbajáték lehetőség is, de egyenlőre jól érzem magam itt, Hetényben, és a megyén belül biztos nem váltanék. Továbbá idekötnek a barátaim, a család, és egy hozzám nagyon közel álló személy is.


-A sérülésekkel hogy állsz?
-Hála Istennek, nem vagyok sérülékeny. Télen volt egy bokaszalag-szakadásom, de szerencsére sikerült teljesen felépülnöm.

 

-Mit gondolsz minek köszönheted, hogy ennyi érdeklődést mutatnak feléd?
-Elsősorban a szüleimnek. Nagyon sok áldozatot hoztak azért, hogy a mai napig játszani tudjak. Továbbá minden edzőmnek, akivel együtt dolgoztam, hisz mindegyiktől tanultam valami újat, bár őszintén szólva közülük Nagy Gábornak, és Bánhegyi Zsoltnak köszönhetem a legtöbbet. Ők voltak azok akik a legtöbbet tőrödtek velem. Mondhatnám úgyis, hogy apaként tekintettem rájuk, és a mai napig nagyon jóban vagyok velük.


-Mi a tervetek a bajnokságról, mit szeretnétek elérni?
-Mindenképpen szeretnénk megnyerni a bajnokságot. A csapattársaimmal minden héten ezért dolgozunk, és reméljük, hogy idén bajnoki címet tudunk ünnepelni.


-Köszönöm szépen. Sok sikert neked és a csapat társaidnak a  bajnoki címért.
-Köszönjük szépen. Azon leszünk, hogy a legjobbak legyünk.                                                                                          ( Haász Rudolf)

Utoljára frissítve: 2014-04-14 13:56:58

További híreink
Schiffer Andrásnak máris sikerült belerúgnia Karikó Katalinba
Két éve nincs arra válasz, hogy liberális demokráciákban miként lehet kísérleti vakcinát előírni, emlékeztetett kritikusan az ügyvéd az ATV műsorában – idézi a mandiner.h...
2023-10-03 17:21:37, Hírek, Sport Bővebben
Történelmet írtak az ETTU-kupában a pécsi férfi asztaliteniszezők
A PTE PEAC asztalitenisz csapata bekerült a legjobb nyolc közé az ETTU-kupában amire hazánkban férfiak esetében még nem volt példa.
2021-03-31 19:40:50, Hírek, Sport Bővebben
Segítség a Sportoldának
A Pécsi Sportolda Sportegyesület a pécsi futball utánpótlás-nevelés meghatározó résztvevője.
2020-12-12 19:59:06, Hírek, Sport Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
Bővebben >>