. Ma Andrea napja van.
Negatív-pozitív
2021-11-11 19:51:57
Negatív-pozitív

Negatív-pozitív

Pécsett az Ezüstláz Galériában kortársékszer-kiállítás nyílt.

Mi történik, ha kortársékszer-tervezők kezébe kerül egy fotó, vagy egy fényképezőgép? Természetesen ékszer lesz belőle! Különösen így van ez, ha az ötvösművészek felkérést kapnak, egy olyan tematikus kiállításra, ami a fotózás, a fotóművészet körüli gondolkodásra készteti őket.

A Negatív-Pozitív című kortársékszer-kiállítás, ami az Országos Fotóhetek rendezvénysorozatának pécsi programjaihoz kapcsolódik, az érdeklődők képet kaphatnak arról, hogy ez a két szó - pozitív, negatív -  milyen gondolatokat indít el  az alkotókban, lesznek általuk az ékszertervezők keze nyomán újszerű megközelítésű, formabontó, egyedi, művészi igényű, ékszerek.

Az Országos Fotóhetek pécsi rendezvényeinek szervezője Schreck Mónika ötletéből kiinduló Negatív - Pozitív című kiállítás a 11 éve működő, rendszeresen kortársékszer-kiállításokat rendező Ezüstláz Galériával közös szervezésben valósul meg, amelyen
Abaffy Klára, Bíró Zsófia Gizella, Égi Marcell, Fülöp Erika, Galcsik Vivien, Gaál Gyöngyér, Gera Noémi, Görömbei Zsófia, Király Fanni, Lenzsér-Mezei Kata, Pálfai Boróka Alíz, Tímár Krisztián, Wild Judit, Zámori Eszter, Zsabokorszky Lili ékszerei láthatók.


A november 12-én nyílt tárlatot  Körtvélyesi László fotóművész nyitotta meg.

Utoljára frissítve: 2021-11-12 19:47:30

További híreink
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Környezetünk Bővebben
A versek veszik birtokba a várost
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
2024-04-09 21:59:42, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyarországon a költészet napját József Attila születésnapján, április 11-én tartják 1964. óta.
Bővebben >>