. Ma Márk napja van.
Nem engedte ki a lakásból
2021-01-01 21:19:30
Nem engedte ki a lakásból

Nem engedte ki a lakásból

Szilveszterkor nem engedte haza korábbi barátnőjét, órákig fogva tartotta  pécsi lakásán, elfogták a rendőrök - olvasható a police.hu-n.


A rendőrségre január 1-jén délelőtt tett bejelentést egy férfi, mert az egyik ismerőse SMS-ben jelzett neki, hogy a volt barátja fogva tartja őt. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, és a pécsi ház közelében meg is találták a lányt, akinek időközben sikerült kiszöknie.


A nyomozók megállapították, hogy a lány a testvérével szilveszterezni érkezett a volt barátjához, majd a bátyja egy idő után hazaindult. Nem sokkal később a lány is el akart menni, azonban a volt párja nem engedte ki a lakásból, bezárta az ajtót, és azt akarta, hogy beszéljék át a kapcsolatukat. Összeszólalkoztak, majd össze is verekedtek, a férfi pedig azt kérte, a lány szóljon telefonon a szüleinek, hogy csak másnap megy haza. A lány ekkor tudta üzenetben értesíteni az ismerősét, aki ezután azonnal hívta a rendőrséget.

 

A sértett a dulakodás közben ki tudott szökni a lakásból, de addigra már az egyenruhások is megérkeztek.A 14 éves lány elmondta, hogy korábban szexuális kapcsolata is volt a 26 éves  férfival.


A férfit a helyszínen elfogták  a rendőrök, majd előállították,  személyi szabadság megsértésén kívül szexuális visszaélés miatt is kihallgatták.Ezt követően a  Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a 26 éves pécsi férfit és  kezdeményezték letartóztatását.

Utoljára frissítve: 2021-01-01 21:21:06

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>