. Ma Márk napja van.
Nemzetközi összefogás a helyi vállalkozókért
2017-10-06 01:44:59
 Nemzetközi összefogás a helyi vállalkozókért

Nemzetközi összefogás a helyi vállalkozókért

Október 4. és 6. között a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Zsolnay termét külföldi és hazai vállalkozások képviselői töltik meg.

Az Open4Business címmel zajló esemény elsődleges célja, hogy a helyi vállalkozások partnerségeket, üzleti kapcsolatokat építhessenek a kamara által működtetett Enterprise Europe Network dél-dunántúli irodája segítségével. Az üzletember-találkozó mellett a rendezvények sorában plenáris ülések, fórumok, egyéni tanácsadások, céglátogatások és networking események is helyet kapnak. Idén 14 ország 244 vállalkozója regisztrált a nemzetközi üzletember találkozóra. A legnépesebb delegációk Horvátországból, Finnországból és Romániából érkeztek.

Az immár hagyományosnak számító rendezvényen ebben az esztendőben a kiemelt témák és gazdasági szektorok a tudásgazdaság, a gépipar, a kreatív ipar, a kereskedelem, a női vállalkozók, a klaszter együttműködések és az innováció. A rendezvény  keretében tartották meg a Connect-IT IT klaszter konferenciát,  de része a kamara Design Pécs eseményei, valamint a Duna Régió Stratégia Baden-Württembergi irodájának work shopjai.

Egészen különleges eredményeket ígér számos szervezet összefogása. Kezdve a Pécsi Tudományegyetem PTE Jubileum 650 Projektirodájától, a PTE Diaszpóra hálózat, a Temesvári Kreatív Ipari Klaszter, a Duna Régió Stratégia Baden-Württembergi irodája, a Magyar Nemzeti Kereskedőház és az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózatig.

További híreink
Április 11. a Parkinson betegek világnapja
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
2024-04-11 22:55:44, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
Kutatótársával, az amerikai Drew Weissmannel megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat a mRNS-alapú orvo...
2023-10-03 17:21:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A tangó tüzében izzik ismét Pécs
Ismét várja az érdeklődőket a Pécsi Nemzetközi Tangó Ünnep, immár harmadszor.
2023-09-29 02:19:13, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem véletlen, hogy elődeink igen sok színes és érdekes szokással ünnepelték a húsvétot.
Bővebben >>