. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Összefogtak hazánk vadvilágának népszerűsítéséért
2019-06-20 21:14:25
Összefogtak hazánk  vadvilágának népszerűsítéséért

Összefogtak hazánk vadvilágának népszerűsítéséért

A Fajbook.hu versenyt, amit a KÜRT tette biztonságossá, Máté Bence természetfotós, Gaál Péter és a Lenergy Magyarország Kft. indította el, s amin a résztvevők saját készítésű fotóikkal versenyezhetnek.

A KÜRT Zrt. vállalta a Fajbook.hu sérülékenység-vizsgálatát, így információbiztonsági szakértelmével támogatja a versenyt. A KÜRT az eddig főleg komplex, multinacionális cégeknek nyújtott szolgáltatását kkv-k számára is tervezi elérhetővé tenni egy automata sérülékenység-vizsgáló alkalmazás fejlesztésével.

-Már van közös múltam a KÜRT-tel, hiszen évekkel ezelőtt a KÜRT szakemberei mentették meg elveszettnek hitt fotóimat. Most a KÜRT végezte a Fajbook.hu sérülékenység-vizsgálatát, így a web oldalt és annak adatait biztonságban tudhatjuk – mondja Máté Bence. 

 

A természetfotós a magyarországi vadvilág népszerűsítését tűzte ki célul, a Fajbook.hu versennyel szeretné felkelteni az emberek érdeklődését lakóhelyük élővilágának megismerésére. Több mint 40 000 vadon élő állatfajunk közül, 10 kategóriában összesen 700 gyűjthető össze. Az élővilág megóvását a megismeréssel kell kezdeni, Magyarország természeti értékei európai szinten kiemelkedők.

-Ehhez a magyar vonatkozású kezdeményezéshez örömmel csatlakoztunk, cégünk adatmentése hungarikum, az információbiztonsági szakértelmünk is magyar know-how, kötelességünknek érezzük támogatni az olyan projekteket, amelyek Magyarország jó hírnevét erősítik és a jövő generációjának hasznára válhat –  emeli kii Kmetty József, a  cég vezérigazgatója.

Utoljára frissítve: 2019-06-20 21:16:32

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megren...
Bővebben >>