. Ma Ákos, Bátor napja van.
Prostituáltakat szervezett Finnországba
2024-01-09 21:12:18
Prostituáltakat szervezett  Finnországba

Prostituáltakat szervezett Finnországba

A Pécsi Járási Ügyészség többrendbeli folytatólagosan elkövetett üzletszerű kerítés bűntette miatt emelt vádat egy pécsi férfi ellen.

 

Prostitúciós tevékenységre szervezett be nőket egy pécsi férfi, aki 2020 szeptemberét megelőzően ismerkedett meg egy Finnországban élő cseh állampolgárságú nővel, akivel megállapodott abban, hogy prostituáltakat közvetít ki Finnországba. Ezen megállapodás alapján a férfi prostituáltként dolgozó és külföldi munkát kereső magyar nőket keresett meg, akiket tájékoztatott az ott végezhető szexuális tevékenységről és arról, hogy a bevételük 30 százalékáért cserébe az ahhoz kapcsolódó feladatokat az ott élő személy végzi el. A férfi a beutazásukhoz szükséges meghívó leveleket szerezte be, majd kiközvetítette őket a cseh nőnek.

 

A prostituáltak ezt követően felvették a kapcsolatot a tevékenységet irányító cseh nővel. Megállapodtak vele abban, hogy majd ő kezeli az internetes oldalakon közzétett hirdetéseiket, kifizeti nekik a tömegközlekedési menetjegyüket, továbbá a hirdetésre jelentkező férfiakkal is megbeszéli a találkozókat, ezért cserébe a bevételük 30 százalékát adják át neki.

 

A vádlott és a cseh nő  pedig  megegyeztek abban, hogy a magyar férfi közvetítői díjként a prostituáltak bevételének 5 százalékát kapja meg. A férfi  összesen hét magyar nőt szervezett be prostitúciós tevékenységre, amiből közel 3 millió forint bevétele származott. Az általa elkövetett cselekménye az üzletszerűen elkövetett kerítés bűntettének a megállapítására alkalmas, ami tétele 2 – 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

A bűntársával - cseh nő - szemben Finnországban folyik a büntetőeljárás.

Utoljára frissítve: 2024-01-09 21:19:12

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pécsi építészhallgatók ötletei is formálják Pécset, a 2000 éves várost.
Bővebben >>