. Ma Auguszta napja van.
Rács mögött a trafikok rémei
2014-03-11 00:16:35
Rács mögött a trafikok rémei

Rács mögött a trafikok rémei

A Pécsi Járásbíróság négy férfi előzetes letartóztatását rendelte el több rendbeli rablás bűntette megalapozott gyanúja miatt.
 
A gyanúsítottak az ügyészi indítvány szerint Pécsett és egy Baranya megyei községben, összesen  négy Nemzeti Dohányboltot raboltak ki. Tettük elkövetéséhez fegyvernek látszó tárgyat használtak.
 
A bíróság azért rendelte el, egy hónapig tartó előzetese letartóztatásba helyezésüket, mert tartani  lehet attól, hogy a gyanúsítottak szabadlábon hagyásuk esetén a hatóság elől elrejtőznének, megszöknének, a tanúkat megkísérelnék befolyásolni, tárgyi bizonyítási eszközöket rejtenének el és fennáll a veszélye annak is, hogy újabb bűncselekményeket követnének el.
 
Mint ismert január 15-én gázriasztófegyvert használva raboltak ki egy nemzeti dohányboltot Vajszlón.  Pécsett január 2-án a Lahti utcában,  ezt megelőzően  múlt év végén, december 31-én hajnalban raboltak ki trafikot a megyeszékhelyen, valamint  december 23-án, amikor is az elkövető gázpisztollyal megsebesítette az  eladót.

Utoljára frissítve: 2014-03-11 00:19:37

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén május 18. és 26. között várja a zenekedvelőket a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál, melynek nyitóeseménye...
Bővebben >>