. Ma Ákos, Bátor napja van.
Rotary Advent és jótékonysági színházi előadás
2023-12-02 21:19:18
Rotary Advent és jótékonysági színházi előadás

Rotary Advent és jótékonysági színházi előadás

A Rotary Club Pécs évről évre elkészíti az ország legnagyobb Adventi Naptárát.

Ahogy már megszokott a Nádor Szálló advent idején naptárrá alakul, egy-egy ablaka egy-egy napot jelképez a 24 támogató logojával egyetemben, mögötte 24 pécsi iskola  neve a jutalmazott tanulójával egyetemben bújik meg. Az adományozási ünnepségnek a Széchenyi téren, a város fenyőfája és a Szentháromság szobor között felállított színpad ad helyet. A jutalmazottat iskolája műsorral köszönti, a város cégei, intézményei, illetve Eszéki és Izraeli Rotary Clubok támogatásával  adományozott 150.000 forint értékű karácsonyi ajándékot  pedig a Rotary Club egyik tagja és az adományozó, vagy megbízottja közösen adják át. Ebben az esztendőben a Pécsi Rotary Advent adományozó ünnepségeire december 4. és 21. között, hétköznapokon - hétfő-kedd-szerda-csütörtök  - este 5 órakor kerül sor.

A tehetséges, de rászoruló pécsi középiskolás fiatalok támogatására a Pécsi Nemzeti Színházzal összefogva jótékonysági színházi estet is szerveztek, amelynek keretében  Az öldöklés Istene vígjátékot nézték meg az adományozók, akik színházjegyeik árát ajánlották fel eme humanitárius célra.

Utoljára frissítve: 2023-12-04 08:38:56

További híreink
Az idegrendszeri zavarok okait kutatják
A Pécsi Tudományegyetem, mint konzorciumvezető és hat konzorciumi partnere (HUN-REN Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet, Szegedi Tudományegyetem, Semmelweis Egyetem, H...
2024-02-26 21:34:32, Hírek, Környezetünk Bővebben
A WordSkillsen és az EuroSkillsen is képviseli Pécset
A Pécsi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola tanulója képviseli hazánkat a nemzetközi egészségügyi versenyeken.
2024-02-25 22:07:46, Hírek, Környezetünk Bővebben
Száz éve született Grastyán Endre
Születésének 100. évfordulója alkalmából megemlékezést tartanak Pécsett.
2024-02-23 16:30:23, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
Bővebben >>