. Ma Jolán napja van.
Ruhabörze és ingyenes tanácsadás
2019-11-10 02:42:49
Ruhabörze és ingyenes tanácsadás

Ruhabörze és ingyenes tanácsadás

Minden a gyermekes családokról szól  november 10-én, vasárnap  délután három és hat  óra között a Lauber Dezső Sportcsarnokban Pécsett.


A Pécsimami által szervezett börzén több mint 300 méternyi téli baba-és gyerekholmiból, fa alá való játékból válogathatnak a szülők, a bolti ár töredékéért. Amíg anya vásárol, a gyerekeket  ingyenes játszóház  várja, amelyben  lesz légvár, trambulin,  de DUPLO és gyurmavilág játszóház, Márton napi kézműves foglalkozás, csillámtetoválás.


A családi kasszába kerülő forintokat jelenthet a helyszínen igénybe vehető, ingyenes tanácsadások széles köre. Lehet majd kérdezni, fontos információkat kérni  a Kormányhivatal, a Magyar Államkincstár és a Területi Szociális Központok munkatársaitól a CSOK-ról, táppénzről, CSED-ről, GYED-ről, CSP-ről, GYES-ről, GYET-ről, babakötvényről és  a szociális ellátásokról egyaránt.


A  Pécsimami Közhasznú Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával megvalósuló rendezvényre a belépés díjtalan, a programok ingyenesek.

További híreink
Minden tizedik gyerek koraszülött
A Koraszülöttek Világnapja alkalmából családi programokat szervezett a Pécsi Tudományegyetem.
2019-11-18 21:21:34, Hírek, Környezetünk Bővebben
Messziről magasra
A pécsiség része a több nemzetűsége, amelynek fontos szereplője Európa első roma nemzetiségi, érettségit adó intézménye a Gandhi. November 19-én ismét nagyszabású koncer...
2019-11-17 22:26:51, Hírek, Környezetünk Bővebben
Erősödő Civil Közösségek pályázat újra
November 18-án (hétfő) 12 óráig pályázhatnak a dél-dunántúli régió - Baranya, Somogy és Tolna megye - civil szerveződései, közösségei az ECK2020 programba.
2019-11-16 21:02:53, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Október 27-én, vasárnap hajnali háromkor kettőre kell visszaállítani az órákat.
Bővebben >>