. Ma Auguszta napja van.
Ruhabörze és ingyenes tanácsadás
2019-11-10 02:42:49
Ruhabörze és ingyenes tanácsadás

Ruhabörze és ingyenes tanácsadás

Minden a gyermekes családokról szól  november 10-én, vasárnap  délután három és hat  óra között a Lauber Dezső Sportcsarnokban Pécsett.


A Pécsimami által szervezett börzén több mint 300 méternyi téli baba-és gyerekholmiból, fa alá való játékból válogathatnak a szülők, a bolti ár töredékéért. Amíg anya vásárol, a gyerekeket  ingyenes játszóház  várja, amelyben  lesz légvár, trambulin,  de DUPLO és gyurmavilág játszóház, Márton napi kézműves foglalkozás, csillámtetoválás.


A családi kasszába kerülő forintokat jelenthet a helyszínen igénybe vehető, ingyenes tanácsadások széles köre. Lehet majd kérdezni, fontos információkat kérni  a Kormányhivatal, a Magyar Államkincstár és a Területi Szociális Központok munkatársaitól a CSOK-ról, táppénzről, CSED-ről, GYED-ről, CSP-ről, GYES-ről, GYET-ről, babakötvényről és  a szociális ellátásokról egyaránt.


A  Pécsimami Közhasznú Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával megvalósuló rendezvényre a belépés díjtalan, a programok ingyenesek.

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:48, Hírek, Környezetünk Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Önkormányzati segítséggel menekül előre a Pécsi Harmadik Színház, ami általa tovább működhet a kortárs darabok...
Bővebben >>