. Ma Mátyás napja van.
Ruhabörze és ingyenes tanácsadás
2019-11-10 02:42:49
Ruhabörze és ingyenes tanácsadás

Ruhabörze és ingyenes tanácsadás

Minden a gyermekes családokról szól  november 10-én, vasárnap  délután három és hat  óra között a Lauber Dezső Sportcsarnokban Pécsett.


A Pécsimami által szervezett börzén több mint 300 méternyi téli baba-és gyerekholmiból, fa alá való játékból válogathatnak a szülők, a bolti ár töredékéért. Amíg anya vásárol, a gyerekeket  ingyenes játszóház  várja, amelyben  lesz légvár, trambulin,  de DUPLO és gyurmavilág játszóház, Márton napi kézműves foglalkozás, csillámtetoválás.


A családi kasszába kerülő forintokat jelenthet a helyszínen igénybe vehető, ingyenes tanácsadások széles köre. Lehet majd kérdezni, fontos információkat kérni  a Kormányhivatal, a Magyar Államkincstár és a Területi Szociális Központok munkatársaitól a CSOK-ról, táppénzről, CSED-ről, GYED-ről, CSP-ről, GYES-ről, GYET-ről, babakötvényről és  a szociális ellátásokról egyaránt.


A  Pécsimami Közhasznú Egyesület szervezésében, a Nemzeti Együttműködési Alap, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és a Miniszterelnökség támogatásával megvalósuló rendezvényre a belépés díjtalan, a programok ingyenesek.

További híreink
Jövőre a kerékpárosok városa lehet Pécs
A domborzati viszonyok mellett főleg a hiányzó infrastruktúra az oka, hogy Pécs nem volt a kerékpáros közlekedés fellegvára.
2020-02-22 20:26:51, Hírek, Környezetünk Bővebben
Hogyan tervezz egyedi fényképes telefontokot?
Unod már a telet? Csempésznél egy kis tavaszt az öltözködésedbe, de még kicsit borús az idő egy virágos felsőhöz? Fejezd ki magad egy egyedi, fényképes telefontokkal!
2020-02-22 19:52:11, Hírek, Környezetünk Bővebben
Miről ismerhető fel egy jó minőségű kutyaeledel?
Lehetsz akár kezdő vagy gyakorló kutyatartó, a kedvencednek való ideális étel kiválasztása mindig kihívás.
2020-02-22 19:42:30, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A farsangi időszak egyik legcsábítóbb programjaként immár nyolcadik alkalommal várja az édes szájúakat a Pécsi...
Bővebben >>