. Ma Ipoly napja van.
Saját receptek az étlapon
2019-11-15 23:30:35
Saját receptek az étlapon

Saját receptek az étlapon

Hiánypótló újdonsággal bővült  Baranya gasztronómiai kínálata, megnyílt Hosszúhetényben Hosszú Tányér gourmet-ház.


Új szintre emeli a vendéglátást a Pécs melletti Hosszúhetényben megnyílt étterem, a Hosszú Tányér. A sajátos hangulatú étterem kialakításával a múlt század elejének elegáns világát idézi. Az étlapja viszont minden tekintetben modern. Konyhafőnöke pedig komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkező mesterszakács, Kun Péter nemcsak kitalálja az étlapon szereplő ételeket, hanem ő is  készíti  el.

 

Mint Herbály-Hosszú Franciska, az étterem tulajdonosa elmondta, az egyediséget, a minőséget és a hangulatot helyezik előtérbe. Újszerű, szokatlan íz kombinációkra és művészi szépségű tálalásra készülhetnek a hozzájuk betérők.


A heti három napon, hétfőtől vasárnapig nyitva tartó étteremben az emberközeli vendéglátást erősíti a nyitott konyha, ahova bármikor be lehet nézni, figyelemmel lehet követni a séf munkáját és  szót lehet vele váltani a készülő ételekről. Hasonlóra zsúfolt belvárosi helyeken nincs lehetőség.

Utoljára frissítve: 2019-11-15 23:33:12

További híreink
Láthatóvá tett láthatatlan munka
Az orfűi strandon ismerkedtek a házimunka értékeivel.
2020-08-12 21:40:06, Hírek, Környezetünk Bővebben
Az okos szálloda jelentheti a jövőt
A turisztikai piac keresleti és kínálati oldala is gyors és gyökeres átalakuláson megy át, általánossá vált a tömegturizmus, emellett egyre hangsúlyosabbá vált a minőségi...
2020-08-11 21:24:14, Hírek, Környezetünk Bővebben
Vadpörköltet, szarvas kolbászt kínáltak
Folyamatosan népszerűsítik a vadhúsból készülő ételeket.
2020-08-09 20:20:30, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az idei nyár kicsit más, mint a korábbiak, a koronavírus-járvány sokak terveit felülírta.
Bővebben >>