. Ma Auguszta napja van.
Száznyolc családon segítettek
2014-09-16 17:03:37
Száznyolc  családon segítettek

Száznyolc családon segítettek

Három oktatási intézményben összesen száznyolc segélycsomagot osztott ki az Ételt az Életért Program pécsi csoportja.

 

A leginkább rászorulókat az egyes intézmények  munkatársai segítettek kiválasztani. A csomagokba élelmiszereket helyeztek el, pékárut, lisztet, búzadarát, tésztát, rizst, burgonyát, répát, cukkinit, szilvát, kukoricapelyhet, pudingokat.

Az Éltes Mátyás Iskola pécsi és  vonzáskörzetében élő enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos, fejlődési zavarban szenvedő, valamint mozgássérült gyermekei,  az  Endresz György utcai Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézményének lakói,  valamint a  Vakok és Gyengénlátók Baranya Megyei Egyesületének tagjai részesültek a Krisna-hívók adományaiból.

A szervezők remélik, hogy a beérkező támogatásoknak köszönhetően lehetőségük nyílik majd a 108-as akció hónapról hónapra való megismétlésére. Az Ételt az Életért Program étel- és csomagosztási akciói Pécsett részben központi támogatással, részben helyi támogatóknak köszönhetően valósulnak meg.
 
Az önkéntesekből álló csoport lelkes tagjai minden lehetőséget igyekeznek megragadni, hogy programjukat kiterjesszék és népszerűsítsék. Pécsett a kertvárosi Melinda-parkban megnyílt  KÉK-Zöld iroda épületében a Melinda Fesztivál  keretében betekintést nyújtottak a tradicionális indiai kultúrába. Az érdeklődő vendégek itt indiai édességek és Krisna-völgyi termékek megvásárlásával és további adományokkal segíthették a helyi ételosztó program törekvéseit.

Utoljára frissítve: 2014-09-16 17:05:14

További híreink
Világszenzáció: Karikó Katalin után egy nappal újabb magyar tudós kapott Nobel-díjat
Kutatótársával, az amerikai Drew Weissmannel megosztva Karikó Katalinnak ítélte a Svéd Királyi Akadémia a 2023-as fiziológiai-orvostudományi Nobel-díjat a mRNS-alapú orvo...
2023-10-03 17:21:29, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A tangó tüzében izzik ismét Pécs
Ismét várja az érdeklődőket a Pécsi Nemzetközi Tangó Ünnep, immár harmadszor.
2023-09-29 02:19:13, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Középpontban a fenntarthatóság és ellenállóképesség
A fenntarthatóság és az ellenállóképesség állt a középpontjában idén az immár tizenötödik alkalommal megrendezett Pécsi Pénzügyi Napoknak.
2023-06-06 21:59:53, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Idén május 18. és 26. között várja a zenekedvelőket a Con Spirito Egyházzenei Fesztivál, melynek nyitóeseménye...
Bővebben >>