. Ma Márk napja van.
Szerelmi kalandtúra nemcsak fiataloknak
2018-01-27 22:16:50
Szerelmi kalandtúra nemcsak fiataloknak

Szerelmi kalandtúra nemcsak fiataloknak

Szerelmi Kalandtúrán vehetnek részt a párok február 1-13. között, s ha teljesítik a feladatokat, értékes jutalomban részesülhetnek.


A rohanó hétköznapokban már számon sem tudják tartani a család felnőtt tagjai, hogy mikor is töltöttek el kettesben néhány órát, vagy akár csak egy napot a gyerekek nélkül. Mikor mentek kettesben vacsorázni,  vagy akár csak  kettesben sétáltak, beszélgettek.


Ebben az esztendőben immár negyedik alkalommal  rendezi meg  a Pécsi Székesegyház Nagycsaládosok Egyesülete, a Borostyán Egyesület és a Házas Hétvége Közösség a Szerelmi Kalandtúrát, amellyel a mindennapokban elsikkadó, de nagyon fontos egymásra való odafigyelést szeretnék elősegíteni, hogy újra közel kerüljenek egymáshoz  a házastársak, a párkapcsolatban élők, mindezt  szórakoztatómódon, játékos feladatok megoldásával.


S, hogy mit is rejtenek ezek a feladatok? Egyebek mellett azoknak a fényképeknek  a megkeresését, amelyen a pár először szerepel együtt, meg a  házassági fotókét, amelyekről randit megbeszélve, egy süti mellett beszélgetnek  a játékban részt vevők. A közös élmények felidézése mellett a kalandtúra része, hogy naponta többször is megöleljék egymást, lepjék meg  a társukat.


A Házasság Hete programsorozat részeként  megrendezésre kerülő Szerelmi Kalandtúra során öt feladatot kell teljesíteniük a szerelmeseknek február 1-13. között, amit egy speciális menetlevél segítségével járhatnak végig.  Öt, egyszerűnek tűnő feladatot  kell teljesíteniük, mindegyiknek egyetlen célja, hogy a párok együtt éljenek át élményeket, így erősítve kapcsolatukat.


A menetlevelet február elsejétől  lehet letölteni a Borostyán Egyesület honlapjáról, a kitöltött és beszkennelt menetlevél leadási határideje február 13, amit a kriszti.revai@gmail.com e-mail címre kell elküldeni. Az előző évekhez hasonlóan sok értékes nyeremény talál majd gazdára a résztvevők között, idén egy különleges vacsora is szerepel közöttük. A szervezők 24 párt sorsolnak ki a teljesítők között, akik egy meghitt háromfogásos gyertyafényes vacsorán vehetnek részt február 17-én.

Utoljára frissítve: 2018-01-27 22:17:51

További híreink
Az unió történetének legnagyobb bővítése
Ünnepi ülés keretében emlékezett meg az Európai Parlament az unió legnagyobb bővítésének 20. évfordulójáról.
2024-04-24 17:17:05, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Környezetünk Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>