. Ma Auguszta napja van.
Tánctalálkozó PLUSZ
2021-09-23 02:16:09
Tánctalálkozó PLUSZ

Tánctalálkozó PLUSZ

Ingyenesen megtekinthető táncelőadások és flashmob is várják a közönséget  Pécsett a Dóm téren a Táctalálkozó PLUSZ keretében szeptember 24. és 26. között.

Szeptember 24-én, pénteken 17.00 órakor a Varidance Társulat érkezik a fergeteges Magyar TáncRAPszódia című előadással, amelyben fantasztikus kreativitással ötvözik az autentikus néptáncot egészen különböző táncstílusokkal. Ugyancsak pénteken, 20.00 órakor a FlamenCorazónArte Táncszínház, azaz Lippai Andrea és Pirók Zsófia, a flamenco életérzés leghitelesebb hazai képviselői varázsolják el a közönséget Ritmo Flamenco című produkciójukkal.

Szeptember 25-én, szombaton este fél nyolctól a Duna Művészegyüttes Magyar Táncképek a Kárpát-medence autentikus néptáncaiból készült előadását láthatja a pécsi és a Pécsre látogató közönség a Dóm téren felállított szabadtéri színpadon. A helyi tánciskolák és együttesek bemutatkozása mellett szombat délelőtt a III. Nagy Táncválasztó Flashmobja 300 résztvevővel várja az arra látogatókat.

A rendezvény vasárnap, szeptember  26-án a TérZeneSzív Fesztivállal zárul.

További híreink
Tavaszvárás és húsvéti készülődés
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megrendezik Országos Ifjúsági Tojásfestő Versenyt is.
2024-03-29 02:07:48, Hírek, Környezetünk Bővebben
Húsvétkor az ünnepé a főszerep
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
2024-03-27 21:56:19, Hírek, Környezetünk Bővebben
Csirkefej: utoljára ebben az évadban
A Pécsi Harmadik Színház 2022 decemberében bemutatott Csirkefej előadását a szakma, a kritikusok és a közönség kitüntető figyelme kísérte.
2024-03-25 16:59:38, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ismét gazdag programkínálatot ígér az ünnepre és előtte a nagyhétre a zengővárkonyi Míves Tojás Múzeum, megren...
Bővebben >>