. Ma Géza napja van.
Téli egyetem japán hallgatóknak
2021-02-14 13:32:01
Téli egyetem japán hallgatóknak

Téli egyetem japán hallgatóknak

Idén is szervez téli egyetemeket a Pécsi Tudományegyetem Nemzetközi Igazgatósága, ezúttal online formában.

Februárban két napos tréninget tartanak a téli egyetem keretében „Designing Personal Career Launch Strategy” címmel, neves nemzetközi tréner vezetésével, ami az egyetem magyar és külföldi hallgatóinak nyújt hasznos ismereteket a hatékony álláskeresésről, munkaerő-piaci elhelyezkedésről.

Márciusban pedig japán hallgatóknak szerveznek két hetes, online, „The Cultural Heritage of Europe” címmel kurzust. Ezen idő alatt a hallgatók számos tudományterületet érintenek, s kapnak képet Európa aktuális helyzetéről, szerepéről, kihívásairól úgy mint, politika- és kultúratudomány, történelem, közgazdaságtan. A tanórákat követően pedig izgalmas, interaktív közösségi programokban vehetnek részt magyar mentorhallgatók bevonásával.

A nemzetközi felsőoktatási piacon egyre nagyobb az igény a téli egyetemek iránt, emiatt indította el a Pécs Winter School programot a Pécsi Tudományegyetem Nemzetközi Igazgatósága a 2020-ban sikerrel megrendezett  Pécs Summer School Program tapasztalataira építve.

Utoljára frissítve: 2021-02-14 13:35:43

További híreink
Új épületdiagnosztikai eljárásokat tesztelnek
Az épületek mozgásából eredő környezeti katasztrófák megelőzését segíthetik a Pécsi Tudományegyetem (PTE) műszaki karán zajló kutatások.
2021-02-23 21:21:23, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nemzetünk hímes tojásai 2021
Húsvétváró program indul a magyar lakta területeken élők részére, melynek célja, hogy egy virtuális és egy valós kiállításon is bemutassuk, milyen hímes tojások készülnek...
2021-02-21 18:59:43, Hírek, Környezetünk Bővebben
Megkezdődött a faszobrok restaurálása
A mohácsi csata 500. évfordulójának méltó megünneplése nemcsak az emlékhely, illetve a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság, hanem egész hazánk számára fontos feladat.
2021-02-20 13:56:16, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Új uniós megközelítés a rákbetegségek megelőzése, kezelése és a betegellátás terén.
Bővebben >>