. Ma György napja van.
Teljesen „bezöldült” az élménypark
2017-06-28 21:27:06
Teljesen „bezöldült” az élménypark

Teljesen „bezöldült” az élménypark

A Katica Tanya Élményközpont a teljes energiaellátását immár teljes egészében megújuló energiaforrásból fedezi.

Az öko-tudatos családi park eddig is kiemelten figyelt a környezetvédelemre, mostanra azonban ezt új szintre emelték, 70 millió forint értékben hajtottak végre új fejlesztéseket, amelyek segítségével tovább csökkenthetik ökológiai lábnyomukat – és mi is a sajátunkat, ha ellátogatunk a patcai Katica Tanyára.

Szabadban, aktívan, környezettudatosan – ez lehetne a hely ars poeticája, hiszen nem titkolt céljuk a hagyományos életmódhoz való visszatérés népszerűsítése. S teszik mindezt olyan agilitással, ami vendégeikre is kihat. Nem ritka, hogy akár nagycsaládok töltenek el együtt több napot, aktívan is ott. A 70 féle bel- és kültéri játék, a csúszdapark, a vízi élményelemek és a több száz állat garantálják a tartalmas kikapcsolódást.

Most pedig mindez még több és jobb, lett ugyanis számos új gyermekjátékkal, köztük óriás trambulinnal, hatalmas napelem-farmmal és modern, komfortos faházakkal bővült a kínálat. Az átadott új játékokkal az attrakciók száma a 100-hoz közelít, a folyamatosan bővülő szállásokkal pedig már több mint 200 főt tudnak elhelyezni, az évente több, mint 70.000 látogatót fogadó élményközpontban.

Mint az egyik alapító-tulajdonos, Handó János elmondta, ez csak a kezdet, a fejlesztések nem állnak le, mert az élményék mellé jó programok is kellenek, valamint a rugalmas ellátás és pénztárcabarát szállás. Szólt arról is, ebben az esztendőben ennek minden elemét fejlesztették, amelynek egyik nagyon fontos eleme, hogy az energia-ellátást is magunk oldjuk meg. E mellett folyamatosan pályáznak, keresik a lehetőségeket, hogy a kínálatuk  egyre színesebb legyen

Utoljára frissítve: 2017-06-28 21:31:08

További híreink
Nagyobb védelem az egyre kifinomultabb emberkereskedelem ellen
Nagyobb védelmet nyújtanak az emberkereskedőknek áldozatul esetteknek az Európai Parlament által elfogadott szabályok.
2024-04-23 19:19:20, Hírek, Környezetünk Bővebben
Díjátadó borkóstolóval színesítve
Pécsen a Jókai Rendezvényházban került sor a Pécsi Borvidék Hegyközsége által szervezett Best of Pécs Díjátadóra és Sétáló Borkóstolóra.
2024-04-21 21:49:36, Hírek, Környezetünk Bővebben
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Ünnepi nyitva tartás, menetrendek, parkolás Pécsett és országszerte
Bővebben >>