. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Tiszta szesz a gáztartályban
2015-01-27 11:53:27
 Tiszta szesz a gáztartályban

Tiszta szesz a gáztartályban

Egy szerb férfi autójának átalakított gáz- és üzemanyagtartályában a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei 170 liter tiszta szeszt találtak.

Szajk külterületén ellenőrizték azt a szerb személygépkocsit, amelyben jelentős mennyiségű tiszta szeszt találtak a pénzügyőrök. Már az átvizsgálás kezdetekor gyanússá vált, hogy miért a raktérbe helyezték el a gáztartályt. Miután azt tüzetesebben átvizsgálták megállapították, oly módon alakították át, hogy alkalmas legyen folyadék tárolására és szállítására. A személygépkocsi üzemanyagtartályát ugyancsak átalakították, hogy alkalmassá tegyék ugyanerre a célra.  A tartályokból összesen 170 liter adózatlan tiszta szesz került elő.

A pénzügyőrök egyaránt lefoglalták a mintegy 1,2 millió forint értékű tiszta szeszt és a szállítására használt gépkocsit. Költségvetési csalás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt pedig feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál. Ezzel egyidejűleg jövedéki eljárást is indítottak, ahol a bírság összege meghaladhatja az 1 millió forintot.

Utoljára frissítve: 2015-01-27 11:54:36

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Nem csak az idősek betegsége. Ígéretes új módszerek, nagy társadalmi hiányosságok a Parkinson-kór kezelésében
Bővebben >>