. Ma Vazul napja van.
Több mint három évtizede a munkaerő-szolgáltató piacon
2024-05-21 17:39:39
Több mint három évtizede a munkaerő-szolgáltató piacon

Több mint három évtizede a munkaerő-szolgáltató piacon

Összeolvad a WHC és a pécsi Állás-Pont ezzel a térségben  a dolgozni vágyó felnőttek, diákok és nyugdíjasok előtt számos munkalehetőség nyílik meg.

A teljes egészében magyar tulajdonban lévő WHC több mint három évtizedes szakmai múlttal rendelkező nemzetközi HR nagyvállalatként a közép-kelet-európai régió meghatározó piaci szereplője. A  dinamikusan fejlődő cégcsoport újabb mérföldkőhöz érkezett: tovább erősíti pozícióját ezúttal a Dél-Dunántúlon. A 20 éve működő pécsi Állás-Pont ugyanis beolvad a cégbe.


A hazai gazdaságpolitika beruházás-ösztönzési folyamatait támogató döntés révén a WHC nemzetközi működésének, szakmai tapasztalatának és méretének köszönhetően a térségben dolgozni vágyó felnőttek, diákok és nyugdíjasok előtt számos munkalehetőség nyílik meg. Emellett a minősített munkaerő-szolgáltató olyan teljeskörű, innovatív szolgáltatásokat is kínál, mint például a nemzetközi toborzás, vagy a digitalizált HR folyamatok, amik jelentős előrelépést és hatékonyságnövelést hozhatnak a régió munkaerőpiaci szereplői számára.


Mint Berta Péter a WHC tulajdonosa, ügyvezetője elmondta, az elkövetkező hónapokban kemény munka vár az Állás-Pont tulajdonosaival közösen rájuk, annak érdekében, hogy minél hamarabb a WHC égisze alatt működhessen tovább a pécsi, a baranyai, illetve a dél-nyugat dunántúli régió munkaerőpiacának kiszolgálásáért működő egység. Kitért arra is, mind a két HR szolgáltató az emberi értékekre épülő munkaerőpiacot teremtsenek.


Mindehhez Jásper Péter, az Állás-Pont tulajdonosa a következőket fűzte hozzá, már hosszú  ideje kereste azokat a lehetőségeket, amivel még hatékonyabban tudja kiszolgálni a partnereit, digitalizálni és szélesíteni a szolgáltatási palettáját. Szólt arról is, tudatosan  készült arra,hogy ezeket a fejlesztéseket egy tapasztalt, nagymúltú, piacvezető cég támogatásával valósítsa.  


A WHC magyar multinacionális vállalatként nemcsak hazánkban, hanem összesen1 tíz országban- - Adriai régió, Szlovákia - 9000 embert foglalkoztat és több mint 1500 vállalatot szolgál ki. Komplex HR-szolgáltatásai között megtalálható fizikai és szellemi munkaerő kölcsönzés és közvetítés, nemzetközi toborzás, bérszámfejtés, mentoring, diák-, nyugdíjas- és kismama szövetkezeti foglalkoztatás, valamint rehabilitációs munkaerő közvetítés egyaránt.


A cégcsoport hosszú távra tervez. Stratégiai építkezésében fontos lépés terjeszkedése a Dél-Dunántúlon,  amellyel elsődleges a régió gazdasági és munkaerőpiaci helyzetének javítása, mind a munkáltatói, mind pedig a munkavállalói oldalon.

Utoljára frissítve: 2024-05-21 17:42:32

További híreink
Nagy csata várható a bajnoki pontokért
A hivatalos teszttel veszi kezdetét pénteken az 57. Mecsek Rallye Pécsen.
2024-06-13 21:24:03, Hírek, Környezetünk Bővebben
A pontosabb diagnózist segítik
Két nagy értékű diagnosztikai eszköz segíti a Pécsi Tulajdonegyetem Klinikai Központ Orvosi Képalkotó Klinikáján a még pontosabb diagnózisok felállítását.
2024-06-13 02:51:35, Hírek, Környezetünk Bővebben
Három futballpályányi napelemet kapcsoltak be
Ipari napelemes rendszert telepített a gyár tetőire és hőszivattyúshűtő-fűtő technológiát vezet be egy gyártócsarnokban a Körber Hungária Pécsen.
2024-06-12 20:42:56, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Orgonák éjszakáját, május 18-án a világ több, mint 30 országában négy kontinensen rendezik meg, amelyen kö...
Bővebben >>