. Ma Mihály napja van.
Tovább a fenntartható fejlődés útján
2020-01-28 21:48:08
Tovább a fenntartható fejlődés útján

Tovább a fenntartható fejlődés útján

A Lafarge tovább halad a fenntartható fejlődés útján.

Újabb mérföldköveket ért el a cementgyár az elmúlt évben, két milliárdos környezetvédelmi beruházásba kezdett, valamint tovább növelte gyártó- és termelő kapacitását. Ebben az esztendőben az elsődleges cél a hosszú távon fenntartható vállalati működés további erősítése.

Mint Hoffmann Tamás  ügyvezető igazgató elmondta, 2020-ban is tovább halad  a fejlődés útján a cég. A tervek között szerepel a környezetvédelmi beruházások sorában az alternatív tüzelőanyag tároló csarnok bővítése. A termékportfólió fejlesztése mellett olyan további digitális megoldásokat kívánnak bevezetni, amelyek egyaránt növelik az ügyfeleik, a logisztikai partnereik elégedettségét. E mellett a Pécsi Tudományegyetemmel szorosan együttműködve támogatják a fiatal szakembereket, azok  szakmai fejlődését, valamint tovább folytatódik a betonlabor és a 3D nyomtatás terén megkezdett közös munka is.
 
Kitért arra is, a folyamatosan változó világban egy olyan vállalattá szeretnének válni, amelyik gyorsan és rugalmasan reagál a felhasználói igényekre, a körülötte zajló építőipari változásokra. Az új technológiák és eljárások bevezetése, az alternatív tüzelőanyagok minél nagyobb mértékű alkalmazása is ezen célokat szolgálják.

 

Az építőanyag-gyártó cég kiemelten fontosnak tartja - nemzetközi és hazai szinten egyaránt - a társadalmi felelősségvállalást. Hisznek abban, hogy fontos a körülöttük élők sorsa és helyzete, a közösséget fejlesztő ötleteik támogatása, ezért hozták létre a Lafarge Közösségi Érték Programot. A saját munkavállalóikat is arra ösztönözik, hogy legyenek aktív részesei a helyi közösségek életének, és önkéntes munka keretében támogassák a környezetükben élőket. Ennek eredményeként  az elmúlt esztendőben közel 50 munkavállaló összesen 560 órányi önkéntes munkát végzett mintegy 30 programban vett részt. Közöttük  20 közösségi program megvalósításához nyújtottak támogatást hét, Királyegyháza közelében fekvő településen.

Utoljára frissítve: 2020-01-28 21:49:18

További híreink
Új kezdet a migráció terén
Az Európai Bizottság javaslatot terjesztett elő új migrációs és menekültügyi paktum megalkotására.
2020-09-24 19:53:58, Hírek, Környezetünk Bővebben
Pécsi Tanuló Fesztivál, immár negyedszer
A felfedezés, az öröm, a megismerés és a kíváncsiság kifejezése, egyszóval Tanuló Fesztivál.
2020-09-23 21:38:25, Hírek, Környezetünk Bővebben
Válaszd a táncot – válassz egy táncot!
A Válaszd a táncot – válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett Nagy Táncválasztót már második alkalommal rendezik meg Pécsett
2020-09-20 01:47:34, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az uniós vámhatóságok szerepének megerősítését célozza meg a most útjára indított cselekvési terv.
Bővebben >>