. Ma Bernadett napja van.
Tüke-díjas vezérigazgató
2020-01-26 21:49:51
Tüke-díjas vezérigazgató

Tüke-díjas vezérigazgató

A Tüke-díjat, a civilek legrangosabb elismerését ebben az esztendőben Zsolt László, a Multi Alarm Kft. vezérigazgatója vehette át.

A vállalkozás ma már országosan is vezető szerepet tölt be a biztonságtechnika területén, mindez alapvetően annak az eredményes cégfilozófiának köszönhető, ami Zsolt László vezérigazgató nevéhez kötődik.

A kuratórium döntése értelmében elismerésben részesült a Pécsi Magyar-Finn Társaság, ami a közelmúltban ünnepelte fennállásának 45. évfordulóját. A civil szervezet kapcsolatközvetítő szerepe mellett gazdaságélénkítő tevékenységével is hozzájárult Baranya székhelyének fejlődéséhez. A két nép között olyannyira élő a kapcsolat, hogy Geresdlakon jelentős létszámú finn család éli mindennapjait.

A Tüke Emlékérmet idén Végh József, a Magyar-Finn Társaság örökös tiszteletbeli elnöke vehette át a szervezet megalakításában, eredményes és sokszínű működtetésében betöltött érdemei elismeréseként.

Immár harmadik adták át az Ifjúsági Tüke-díjat, amit Szabó Attila vehetett át, aki reáltantárgyakból, de különösen fizikából ért el hazai és nemzetközi sikereket. A Leőwey Klára Gimnázium egykori diákja a középiskola elvégzése után a Cambridge-i Egyetem hallgatója lett, jelenleg is ott végzi doktori tanulmányait az elméleti szilárdtestfizika területén. z idén irányításával jött létre.

Az elismeréseket Habsburg György, a Tüke Alapítvány tiszteletbeli elnöke adta át.

Utoljára frissítve: 2020-01-26 21:50:29

További híreink
Felébred Az alvajáró
Operabemutató lesz a Kodály Központban a Pannon Filharmonikusok előadásában a bel canto nemzetközi és hazai csillagaival.
2020-02-12 21:42:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nagyobb szerep a helyi közösségeknek
Az Európai Bizottság két új kísérleti intézkedés útján ösztönzi a polgárok részvételét a kohéziós projektek helyi megvalósításában.
2020-02-10 20:13:05, Hírek, Környezetünk Bővebben
Sorstársi segítőket képeznek
Megtartották a fogyatékossággal élőknek szervezett első multiplikációs workshopot az akadálymentes turizmussal foglalkozó nemzetközi projekt keretében, amelynek magyaror...
2020-02-07 21:41:17, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A járóbetegek számára is elérhető laktációs szoba - szoptatási ambulancia - is segíti a kismamákat a Pécsi Tud...
Bővebben >>