. Ma Emma napja van.
Új szárnnyal bővült a Bock Hotel Ermitage
2015-01-23 14:04:45
Új szárnnyal bővült a Bock Hotel Ermitage

Új szárnnyal bővült a Bock Hotel Ermitage

A négycsillagos  Bock Hotel Ermitage és Óbor Étterem már évek óta a Villányi borvidék meghatározó szereplője.

Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseit követve 2013. augusztusában vették kezdetüket a Négycsillagos Bock Hotel Ermitage szolgáltatásainak fejlesztése nevet viselő projekt keretében a villányi szálloda új, a sváb népi építészeti hagyományokat megidéző épületének munkálatai.

A beruházás eredményeként a hotel további férőhelyekkel, sokoldalú wellness részleggel, valamint egyedülálló presidential suite lakosztályokkal gazdagodott. A félmilliárd forintos fejlesztés mintegy 334 millió forint uniós támogatásból valósult meg, amelynek során egyebek mellett megújult és újabb területtel bővült  a reggeliző helyiség, emellett további 12 szoba is épült  a már meglévő 19 mellé.

Igazi újdonságnak számítanak a bevezetésre került  új szolgáltatások is, amelyek elsődleges célja újabb vendégek csábítása a borvárosba. Egyebek mellett a különleges lakosztályok, amelyek része a privát wellness használat és a sommelier által vezetett privát borkóstoló. A szálloda további, különleges pihenésre vágyó vendégei  is kibérelhetik a privát spa részleget, ahol a hagyományos élményelemek mellett aromaterápiás, színterápiás, relaxáló és ápoló olajos fürdők is rendelkezésre állnak.
 
A férőhely számának növelésén túl számos új csomagot is ajánlanak az ifjú pároknak, az üzleti céllal érkezőknek, érintve a csapatépítők könnyed hangulatát és a szakmai megbeszélések, tárgyalások kötött perceit is. Újdonságnak számít a „Diplomacy” programcsomag, ami az exkluzív, diplomáciai események és programok lehetőségeit tartalmazza.

A fejlesztések olyan infrastrukturális beruházásokat is magukban foglalnak, mint a saját autóbusz vásárlása, valamint a kerékpár-szolgáltatás. Az új épület energiaellátását pedig környezetbarát módon oldották meg.

Utoljára frissítve: 2015-01-24 21:59:25

További híreink
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben
Nemzetközi díjra jelölték Bacskó Tündét
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jelöltje az Elle Awards Az év színésznője díjára.
2024-04-13 22:04:57, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
Bővebben >>