. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Újra kattant a bilincs
2016-01-25 09:16:26
Újra kattant a bilincs

Újra kattant a bilincs

Száz kilogramm vágott dohányt találtak nála Ismét bilincs kattant a fiatal cigarettacsempész csuklóján.

A NAV Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatóságának pénzügyi nyomozói bűnismétlő cigarettacsempésztől száz kilogramm vágott dohányt foglaltak le. A fiatal férfit őrizetbe vették, jelenleg előzetes letartóztatásba helyezték.

A NAV pénzügyi nyomozói a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság autópálya rendőreivel tartottak közös közúti ellenőrzést az M6-os autópálya egyik baranyai pihenőjében, amelynek során feltűnt nekik, hogy az egyik intézkedés alá vont sofőr feltűnően zavart és ideges. Az egyterű személygépkocsit vezető 23 éves férfi a feltett kérdésekre válaszolva folyamatosan  belekeveredett a mondandójába, ezért félreállították, s átvizsgálták az autóját. A gyanú nem volt alaptalan. A csomagtartóból nagyjából száz kilogramm, vászonzsákokba csomagolt vágott dohány került elő, amelyet állítása szerint Nyíregyházán vásárolt.

A pénzügyi nyomozók a dohányt lefoglalták, a sofőrt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, majd előzetes letartóztatásba került, ugyanis nem első ízben próbálkozott füstölni való csempészésével, a bíróság korábban hasonló bűncselekmény miatt próbára bocsátotta.

A nyomozás orgazdaság miatt folyik. A gyanúsított akár 3 év börtönbüntetésre is számíthat, ám ezt várhatóan súlyosbítja majd, hogy a bűncselekményt próbaidő alatt követte el.

Utoljára frissítve: 2016-01-25 09:37:53

További híreink
A kábítószer kereskedők a rács mögé kerültek
Jogerős ítélet született a kábítószer-kereskedők ügyében.
2024-02-13 21:14:44, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Nem éri meg fiktív számlákkal adót csalni
Sikeresen számolt fel egy fiktív számlák kibocsátására szakosodott bűnszervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-dunántúli Bűnügyi Igazgatósága.
2024-02-09 21:04:59, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben
Letartóztatták a komlói rablópárost
A Pécsi Járásbíróság elrendelte egy fiatalkorú fiú és egy fiatal férfi letartóztatását egy hónapra a Komlón kétrendbeli felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.
2024-01-29 21:07:26, Hírek, RENDŐRSÉGI HÍREK Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Pia, drog, függőségek. Bár a probléma minden esetben összetett, a legújabb kutatások szerint a háttérben ADHD ...
Bővebben >>