. Ma Konrád, Tivadar napja van.
Újra nyitva a kutató borboltja
2020-04-30 21:36:36
Újra nyitva a kutató borboltja

Újra nyitva a kutató borboltja

A Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet Szentmiklós-hegyi Kísérleti Telepének szőlőültetvényéről származó borok ismét kaphatók.


Felújították  és fertőtlenítették Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet borboltját, ahol  folyó- és palackos borok egyaránt kaphatók. Egyelőre szűkített nyitva tartással a Pázmány Péter utcai  telephelyükön.  Az első héten csütörtökön 9 és 15 óra között,  majd májustól csütörtökön és pénteken 9-15 óra között várják a vásárlókat a megfelelő óvintézkedések  betartása mellett.


A héten indult el a PTE SZBKI és a Pannon Borbolt együttműködésében a teljes palackos kínálat webshopos értékesítése is,  jelenleg 12 bor vásárolható ezen a módon. A bevezető hetekben akciós csomagokat is kínálnak a népszerű borokból. Lesz egy  cirfandli összeállítás  ebben három  változata - száraz, félszáraz, édes - 5+1 ingyenes akcióban juthat el az ország minden pontjára, sőt, külföldre is.


A kínálatban szerepelnek pécsi nemesítésű  és  nemzetközi fajták, fehérborok, vörös-, rozé- és narancs-, valamint száraz, félszáraz, félédes és édes borok egyaránt.

Utoljára frissítve: 2020-04-30 21:37:16

További híreink
Különleges koponyasebészeti eljárás csak Pécsen
Rendkívül bonyolult, oldalsó-koponyaalapi műtéteket végeznek a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ fül-orr-gégészei és idegsebészei.
2024-04-19 09:15:07, Hírek, Környezetünk Bővebben
Halas tanösvény a pécsi Malomvölgyi parkerdőben
Halas tanösvénnyel gazdagodott Pécs egyik kedvelt kiránduló helye a Malomvölgyi parkerdő.
2024-04-18 21:05:31, Hírek, Környezetünk Bővebben
Középpontban az okosotthon
A smarthome, azaz az okosotthon lesz a XVII. Pollack Expo fókuszában amit április 18. és 19.között rendeznek meg Pécsen az Expo Centerben.
2024-04-16 21:09:37, Hírek, Környezetünk Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Az Országos Színház Találkozón is látható lesz a Csirkefej, az egyik szereplő, Bacskó Tünde pedig az egyik jel...
Bővebben >>