. Ma Pál napja van.
Vidd magaddal a művészetet!
2020-11-26 19:27:29
Vidd magaddal a művészetet!

Vidd magaddal a művészetet!

Bár az aktuális vírushelyzet nem teszi lehetővé a kiállítások látogatását, mégsem marad művészet nélkül a pécsi közönség.

A Pécsi Galéria karácsonyig tartó kampányt hirdetett Vidd haza a művészetet címmel, amelynek első állomása a Pécsi Galéria shopjának megnyitása.

A Széchenyi téren található Pécsi Galériában kialakított új shop minden héten bővülő termékkínálattal, műtárgyakkal várják az érdeklődőket. Elsőként különböző művészeti kiadványok, katalógusok és könyvek lesznek megvásárolhatok nagyon kedvezményes áron, később pedig  minden, a művészettel kapcsolatos tárgy is szerepel majd a kínálatban, úgy mint képeslapok, plakátok, egyedi nyomatok, festmények, kisplasztikák, különféle műtárgyak és ajándéktárgyak.

A továbbiakban online eseményekkel is várják a művészet kedvelőket. Lesz virtuális tárlatvezetés, online kiállítás- és műterem-látogatás, filmek és sok  egyéb a képzőművészethez kapcsolódó érdekesség.

Utoljára frissítve: 2020-11-26 19:27:48

További híreink
Két nap Vasarely jegyében
A Pécsi Nemzeti Színház a Pécsen született festő és szobrász, Victor Vasarely előtt két napos programsorozattal tiszteleg május 27-én és 28-án.
2022-05-24 20:19:59, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Évtizedek óta fennálló problémákat orvosolnak
Siklós Váralja szegregátum rehabilitációja projekt keretében közterületek, közösségi terek és önkormányzati bérlakások újulnak.
2022-02-04 02:20:55, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
210 éve van jövője a pécsi komolyzenének
Illat-, zene- és vizuális különlegességekkel várja a közönséget a jubiláló Pannon Filharmonikusok december 9-én Pécsett a Kodály Központban.
2021-12-09 10:47:48, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Még nem érkezett be hozzászászólás! Legyen ön az első!

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Egy csirkefarmok korszerűsítésével ügyeskedő beruházói kör 2,5 milliárd forintnyi uniós és hazai vissza nem té...
Bővebben >>